Krásny 4-izb. byt s lodžiou, BA IV. Dúbravka, Pekníkova ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom krásny priestranný kompletne zrekonštruovaný 4-izbový byt na ulici Pekníkova v lokalite Bratislava IV. Dúbravka. Celková plocha bytu je 75,4 m2 + lodžia 4,14 m2, ktorá je prístupná z obývacej izby. K bytu prináleží latková pivnica 2,4 m2. Nachádza sa na 4. poschodí v 8 poschodovom bytovom dome s výťahom.
Byt pozostáva z priechodnej obývacej izby s lodžiou, 3 samostatných izieb, kuchyne, haly, samostatnej komory, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety.
Je orientovaný na 2 strany (východ - západ).

STAV BYTU:
Kompletne zrekonštruovaný byt. V byte sú plastové okná so žalúziami, plávajúce podlahy, dlažba. V kuchyni je kuchynská linka s elektrospotrebičmi (sklokeramická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou), v spálni a na chodbe sú veľké vstavané roldor skrine. Byt sa prenajíma čiastočne zariadený.
Do bytu je privedené optické pripojenie od Orange (internet, TV). Vo všetkých izbách sú dátové rozvody.
Bytový dom je zateplený, má vlastnú kotolňu. Vykurovanie je elektronicky regulovateľné vo všetkých izbách.

PLATBY:
Nájom 670,- eur plus zálohy za energie vo výške 130,- eur, vratný depozit vo výške mesačného nájmu, provízia pre realitnú kanceláriu vo výške mesačného nájmu.

LOKALITA:
Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou. V tesnej blízkosti sa nachádza veľké detské ihrisko s parkom a športovým areálom, škola a škôlka British International School Bratislava.

Podobné realitné ponuky

Nadštandardný nezariadený 4i byt 100m2,terasa 36m2,2x parking, pivnica
Prenájom 1.500,- €/mes.
Nadštandardný nezariadený 4i byt 100m2,terasa 36m2,2x parking, pivnica

Nadštandardný, nezariadený 4i byt 100m2,terasa 36m2, 2x parkovanie, 2x WC, pivnica, ČEREŠNEDispozícia:celková rozloha 100,64m2 + terasa 35,97m2; situovaný na 3. poschodí v novostavbe s výťahom;Vstupná hala...

4-izbový byt 100 m2 Bratislava - Dúbravka / Polianky
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Nadštandardný nezariadený 4i byt 100m2,terasa 36m2,2x parking, pivnica 1.500,- €/mes. 4-izbový byt 100 m2 Bratislava - Dúbravka
Polianky
prenájom