Krásny 4-izbový mezonetový byt 80m2 + veľký balkón, Drietoma

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Drietoma
80 m²
2
prízemie
4
nie
úplne prerobený
áno
nie
predaj - 4-izbový byt
134.900,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

9103x zobrazená v zozname / 606x zobrazená detailne / 430x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj 4-izbový mezonetový byt s rozlohou 80m2 + 6m2 balkón v obci Drietoma. Byt sa rozprestiera na prízemí a 1. poschodí v 2-poschodovej bytovke bez výťahu. Bytový dom je celý zateplený, má zateplenú a zaizolovanú strechu, nové vchodové dvere, plastové okná a zvončeky s elektronickým vrátnikom. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou približne 3m2.

Dispozične byt pozostáva z veľkej vstupnej chodby, z ktorej je vstup do samostatnej izby, obývačky s kuchynským kútom, do samostatného WC a do kúpeľne. V chodbe sa tiež nachádza priestranná vstavaná skriňa a vlastný plynový kotol. Cez obývaciu izbu sa ďalej dostaneme na zasklený balkón. V obývačke je tiež schodisko dole na prízemie, kde sa nachádzajú dve samostatné izby a veľká chodba so samostatným vstupom.
V prípade potreby sa dá horné poschodie využívať ako plnohodnotný 2-izbový byt a prízemie ako kancelárske priestory.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu elektrických rozvodov, rozvodov vody, odpadu aj kúrenia, nové radiátory, murované jadro, bezpečnostné vstupné dvere, interiérové dvere s obložkovými zárubňami, nové podlahy a mnoho iného. Veľkou výhodou je tiež zasklený balkón s elektrickou zásuvkou.

Byt sa predáva čiastočne zariadený. V byte určite zostáva vstavaná skriňa na chodbe a v spálni, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (chladnička, rúra na pečenie, indukčná varná doska, digestor a umývačka riadu) a nábytok, ktorý bol robený na mieru (skrinky na chodbe a v obývačke. Ostatné zariadenie v byte môže v byte zostať po dohode s majiteľmi.

V obci Drietoma sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Je tu základná škola, škôlka, potraviny COOP, mäsiarstvo Hôrka, čerpacia stanica, autobusové zastávky a mnoho iného. Byt sa nachádza v tichej uličke hneď vedľa základnej školy. Vynikajúca je aj napojiteľnosť na diaľnicu D1, cestu smer Zvolen, alebo na Českú republiku. V okolí Drietomy je tiež množstvo turistických chodníkov a cyklotrás.


Bytový dom spĺňa energetický cerfikát B.



3D prehliadka bytu: https://my.matterport.com/show/?m=qDaqTHi1UoZ

Cena bytu je 134.900,-€




Patrik Pavlík, RSc.


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Drietome

Inzerovaný 4 izbový byt v Drietome v cene 134.900,- € má priemernú cenu 4-izbového bytu v Drietome. Rozloha má priemernú rozlohu 4-izbového bytu v Drietome.

Pozícia realitnej ponuky

134.900,- €
Cena nehnuteľnosti 134.900,- € 299.900,- €
80 m²
Celková rozloha 80 m² 135 m²
80 m²
Úžitková plocha 80 m² 135 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha80 m²
Úžitková plocha80 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátB
Oknádrevené
Orientáciaseverovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2550 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.