Krásny, zariadený 1 izbový byt, ulica Milana Marečka,Bratislava IV DNV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Realitná kancelária House reality ponúka na prenájom krásny, zariadený a zrekonštruovaný 1 izbový byt, v lokalite Bratislava IV. Devínska Nová Ves, na ulici M. Marečka. Celková plocha je 42 m2, patrí k nemu lodžia o rozlohe 3 m2. Nachádza sa na 2/12 poschodí bytového domu s výťahom. Byt sa prenajíma zariadený. Súčasťou izby je veľký rozkladací rohový gauč s úložným priestorom, posteľ (140 x 200) s roštom (z hygienických dôvodov bez matraca), nočný stolík, závesné skrinky, TV skrinka, konferenčný stolík, TV uchytené na stene s LED pod svietením (foto). V byte je zavedená káblová televízia a optický internet s WiFi. Izba je opticky pre delená na obývaciu a spaciu časť veľkým policovým dielom. Na chodbe sú dve veľké skrine typu Rolldoor s množstvom úložného priestoru.
Súčasťou kúpeľne je vaňa, umývadlo a práčka. WC je samostatné s novými stúpačkami. Kuchyňa s kuchynskou linkou, rúrou, plynovou varnou doskou, digestorom, chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, rýchlo varnou kanvicou. V kuchyni je barový pult s 3 barovými stoličkami. V kuchyni takisto ostáva súprava riadu, pohárov, tanierov, panvíc, hrncov. Volný je od 1.7.23 pre max. 2 dospelé osoby.
STAV BYTU:
Byt je po rekonštrukcii - plastové okná, plávajúca podlaha, dlažba, kuchynská linka na mieru so spotrebičmi - sporák, práčka, chladnička, mikrovlnná rúra, kúpelňa je s vaňou, toaleta, vstavaná skriňa.
PLATBY:
Depozit - 450,-€, nájom - 550,-€ vrátane energií, internetu a tv, provízia RK - 400,- €.
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky, Devínska kobyla, Devín. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave.

Podobné realitné ponuky

Pekný 1,5i byt 40m2, s balkónom a parkovaním, BORY BÝVANIE
Prenájom 650,- €/mes.
Pekný 1,5i byt 40m2, s balkónom a parkovaním, BORY BÝVANIE

Pekný moderný 1,5i byt 40m2, s balkónom a parkovaním, BORY BÝVANIE Dispozícia:Celková rozloha 40m2, balkón, situovaný na 2.poschodí v budove (5) s výťahom.Vstupná hala, kompletne vybavená kuchyňa...

1-izbový byt 40 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves / Zdenky Schelingovej
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Pekný 1,5i byt 40m2, s balkónom a parkovaním, BORY BÝVANIE 650,- €/mes. 1-izbový byt 40 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves
Zdenky Schelingovej
prenájom