KRYTÉ PARKOVACIE STÁTIE NA PRENÁJOM, NOVOSTAVBA NUPPU

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Hraničná
14.39 m²
prízemie
prenájom - Garáže - Novostavba
70,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

3415x zobrazená v zozname / 209x zobrazená detailne / 209x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení majiteľa ponúkame na prenájom kryté parkovacie státie. Je dostatočne široké, takže je vhodné aj pre väčšie vozidlá (14,39 m²). Nachádza sa v čerstvo skolaudovanom projekte Nuppu, bytový dom Magnólia. Je situované v tesnej blízkosti vchodu. Voľné ihneď.

CENA: 70,-EUR/mesiac



ID:
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu garáže v Bratislave - Ružinov na ulici Hraničná

Inzerovaný garáž na ulici Hraničná v Bratislave - Ružinov v cene 70,- €/mes. je o 48 € lacnejší ako je priemerná cena garáže v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha garáže v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 garáže v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

70,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 60,- €/mes. 140,- €/mes.
14.39 m²
Úžitková plocha 12.96 m² 20 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha14.39 m²
Poschodieprízemie
Statusaktívne
Postavené zZmiešané
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-81807385 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.