Kvalitná novostavba 2 izbového bytu, samostatný šatník, balkón a les

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte kvalitne postavený byt s balkónom v novostavbe, do ktorého sa môžete hneď nasťahovať bez rekonštrukcií či akýchkoľvek úprav?

Taký, ktorý je skutočne pekne riešený a nachádza sa v tichom prostredí s detským ihriskom a v blízkosti Karpát? Ak ste doteraz povedali na všetky otázky áno, smelo čítajte ďalej. Byt, ktorý Vám ponúkam, totiž spĺňa všetky tieto parametre.

Natália Šultysová / realitnamaklerka.sk Vám ponúka na predaj priestranný tehlový 2 izbový byt so samostatných šatníkom, v kvalitne novostavbe na ulici Pri Vápenickom potoku v Záhorskej Bystrici, najkrajšej lokality v Bratislave.

Bytový dom je situovaný v tichom a peknom prostredí, s výbornou občianskou vybavenosťou a všetkými službami po ruke, dobrou dostupnosťou do mesta, detskými ihriskami a so všetkými športovými využitiami, aké si len dokážete predstaviť. Rovnako máte na skok do lesa a milovníci bicyklov si tiež prídu na svoje. Dom má samostatnú kotolňu.
Dom sa nachádza v novej zástavbe bytovej výstavby, tesne pod lesom.

Samotný byt sa nachádza na 2 poschodí s výťahom a jeho celková výmera je 64,32 m2. Z toho 60,09 m2 má samotný byt a balkón 3,63 m2. Byt aj bytový dom má bezbariérový prístup.

Byt je krásne presvetlený, orientovaný na juhovýchod, so vstupnou halou, samostatných šatníkom, výborne oddelenou a šikovnou kuchyňou, ďalej veľkou obývačkou s východom na balkón a ďalšou nepriechodnou spálňou. Vo vstupnej hale sa nachádza na mieru vyrobená predsieňová zostava, v spálni po celej dĺžke šatníková skriňa rolldor. Čo je naozaj skvelé, je úplne samostatný šatník, veľká a priestranná kúpeľňa a samostatná toaleta s umývadlom. Kuchynská linka je úplne nová, so všetkými spotrebičmi (varná doska, digestor, chladnička s mrazničkou), umývačka riadu aj teplovzdušná rúra ešte neboli používané.

Od jari do jesene oceníte možnosť oddychu na balkóne, kde si môžete spríjemniť večerné chvíle.

Benefity bytu: veľmi dobré dispozičné riešenie, úplne samostatný šatník, samostatná nadštandardná kúpeľňa, oddelená toaleta s umývadielkom, otvorený vzdušný priestor v obývačke, kompletne zariadená kuchynská linka a nízke mesačné náklady. K bytu samozrejme patrí pivnica, ktorá sa nachádza v bytovom dome.

Mesačné náklady sú na úrovni do 150 EUR/mesačne – všetky priame platby správcovská spoločnosť, elektrická energia, TV a internet (orange).

Cena bytu 154.900 EUR ( možnosť aj HÚ) Uvedená cena je konečná vrátane poplatku pre RK

Názor maklérky: ak hľadáte kvalitne postavený byt, v tichom prostredí a bezproblémovou dostupnosťou do širokého okolia, ste na správnej adrese. Byt je bez akýchkoľvek tiarch, k dispozícii okamžite po kúpe.
Ak máte záujem o ďalšie informácie či obhliadku, neváhajte ma kontaktovať.
Certifikovaná realitná maklérka Natália Šultysová – 17 rokov v realitách
,
Všetky fotografie, obrázky a texty sú vlastným autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Realitná maklérka, s.r.o..
Ďakujem, že nekopírujete moje texty a fotky, ktoré sú vyhotovené profesionálnym realitným fotografom Jankom Hámorským – janhamorsky.com

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava - Záhorská Bystrica

2-izbový byt | 51,50m² | Novostavba | Záhorská Bystrica
Predaj 195.000,- €
2-izbový byt | 51,50m² | Novostavba | Záhorská Bystrica

Hľadáte zaujímavý 2-izbový byt v novostavbe na bývanie alebo investičný prenájom? RADO Reality ponúka na predaj nadštandardný 2-izbový byt, až s 2 balkónmi, pivnicou a vnútorným parkovacím státím.Nehnuteľnosť sa...

2-izbový byt 51.5 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica / Kunovská 3
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
2-izbový byt | 51,50m² | Novostavba | Záhorská Bystrica 195.000,- € 2-izbový byt 51.5 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica
Kunovská 3
predaj