PREDAJ, 5i RD, 15 min. od centra Bratislavy, REZERVOVANÉ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 5-izbový dvojpodlažný radový rodinný dom v tichom prostredí vzdialenom len 15 minút od rušného centra Bratislavy v mestskej časti Čunovo.
Dom je ideálne členený , poskytujúci komfort bývania pre rodinu s deťmi.
Celková úžitková plocha domu je 152,57 m2. Výmera pozemku je 315 m2. Dom má zo strany hlavného vstupu dve vlastné parkovacie miesta, s možnosťou vybudovania prístrešku. Za domom je oplotená záhrada a vybudovanou terasou. Dom nie je podpivničený.
1 n.p. RD je navrhnuté ako denný priestor. Zo vstupnej haly sa vchádza do veľkoryso riešeného otvoreného priestoru určeného pre obývaciu izbu s krbom a kuchynskú časť s jedálňou a komorou. Vonkajšia terasa v záhrade je prístupná priamo z obývačky. Na tomto podlaží je aj samostatná technická miestnosť zo vstupom do záhrady RD .
Na 2n.p. podlaží je naplánovaná oddychová zóna pozostávajúca zo 4 samostatných izieb a šatníka. Nachádza sa tu jedna veľká kúpeľňa určená pre osadenie vane aj sprchového kúta. Druhá menšia kúpeľňa je plánovaná zo sprchovým kútom a je zo spálne.
Vykurovanie v dome je zabezpečené vlastným kotlom, dom je napojený na mestskú vodu a kanalizáciu, má plyn a elektrinu 220/380 .V dome sú vybudované všetky potrebné rozvody pre finálne osadenie sanity.

Dom je skolaudovaný a predávame ho ako holodom, čo ponúka možnosť novému majiteľovi prispôsobiť si vybavenie a zariadenia individuálnym predstavám a potrebám.
Lokalita Čunovo, v ktorej sa predávaný RD nachádza ponúka zaujímavé spojenie komfortného bývania s aktívnym odpočinkom. Táto mestská časť je dostupná aj MHD. Nájdete tu všetky potrebné služby ako sú obchody, MŠ, ZŠ, reštaurácie. Je považovaná za zelenú oázu, v ktorej rodina s deťmi nájde nie len harmonické prostredie pre život; bezpečnosť, pokoj a ticho, ale aj možnosť športového vyžitia v blízkych lužných lesoch, cyklotrasách či Čunovských jazerách.

xxxxx

Podobné realitné ponuky

Nadštandardný, kompletne vybavený a zariadený 3i v atraktívnom Čunove
Predaj 329.990,- €
Nadštandardný, kompletne vybavený a zariadený 3i v atraktívnom Čunove

Úplne nový tehlový dom o výmere 80 m2 sa nachádza na pozemku o celkovej výmere 201 m2 a je súčasťou plne nezávislého trojdomu, vedený na príslušnom liste vlastníctva ako byt...

Rodinný dom 80 m2 Bratislava - Čunovo
RODINNÝ DOM - TIMBER HAVEN
Predaj 82.000,- €
RODINNÝ DOM - TIMBER HAVEN

NA PREDAJ RODINNÝ DOM - TIMBER HAVEN . Najlepšia a najširšia ponuka cenovo dostupných a krásnych rodinných domov na celom Slovensku.Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na...

Rodinný dom 117.23 m2 Bratislava - Čunovo
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Nadštandardný, kompletne vybavený a zariadený 3i v atraktívnom Čunove 329.990,- € Rodinný dom 80 m2 Bratislava - Čunovo predaj
RODINNÝ DOM - TIMBER HAVEN 82.000,- € Rodinný dom 117.23 m2 Bratislava - Čunovo predaj