PREDAJ, moderný 4* hotel Antares, 26 izieb, Staré mesto, BA I*

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj moderný štvorhviezdičkový hotel Antares v blízkosti Bratislavského hradu na Šulekovej ulici.
Hotel má 26 izieb, dve podzemné garáže, reštauráciu, wellnes, terasu so záhradou, nádvorie, konferenčnú miestnosť a jeden prezidentský apartmán.
Typy izieb:
2 apartmány s terasou
8 jednoposteľových izieb
16 dvojposteľových izieb
1 prezidentský apartmán
Do vybavenia izieb patrí LCD TV so satelitným príjmom, klimatizácia, budík rádio, trezor, mini bar, sušič na vlasy, WiFi, Vlastná kúpeľňa s vaňou alebo sprchovým kútom, individuálna regulácia izbovej teploty, konferenčný stolík s kreslami, telefón s priamou voľbou, pracovný stôl s lampou. Všetky izby a apartmány sú klimatizované.
Hotelová reštaurácia je s letnou záhradnou terasou, súčasťou služieb je wellnes (saune a jacuzzi). V hoteli je k dispozícii malý konferenčný salónik s kapacitou 20 ľudí vhodný na školenia alebo firemné prezentácie. Parkovanie je zabezpečené v hotelových podzemných garážach. Wifi pripojenie na internet je v celom hoteli.
Hotel Antares sa nachádza v luxusnej časti hlavného mesta v tesnej blízkosti Bratislavského hradu. Pozostáva z dvoch budov, staršia budova bola skolaudovaná v roku 2004 a novšia budova v roku 2008. Ich aktuálny technický stav je primeraný ich veku a použitiu. Hotel s príjemnou atmosférou je vhodný pre biznismenov alebo pre dovolenkárov.
Dopravné napojenie je priamo z Palisád po Šulekovej ulici. Dostupnosť do mesta je cca 8minút pešo. Staršia budova bola skolaudovaná v roku 2004 a novšia budova v roku 2008. Ich aktuálny technický stav je primeraný ich veku a použitiu.
Vyťaženosť hotela je veľmi dobrá. V prípade záujmu Vám bližšie informácie poskytneme na osobnom stretnutí.






TOPPONUKA

Podobné realitné ponuky

Horský park - Budova v lukratívnej časti Bratislavy
Predaj Cena v RK
Horský park - Budova v lukratívnej časti Bratislavy

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE vám exkluzívne ponúka na predaj 3-podlažnú budovu, ktorá sa nachádza v mestskej časti Staré mesto v blízkosti Horského parku.Budova sa nachádza vo výbornej lokalite...

Hotely a penzióny 900 m2 Bratislava - Staré Mesto
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Horský park - Budova v lukratívnej časti Bratislavy Cena v RK Hotely a penzióny 900 m2 Bratislava - Staré Mesto predaj