Lukratívny staromestský 4-izbový byt v širšom centre Bratislavy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Historické jadro
140 m²
4
úplne prerobený
predaj - 4-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

10155x zobrazená v zozname / 685x zobrazená detailne / 431x zobrazená detailne tento mesiac

Lukratívny staromestský kompletne zrekonštruovaný byt nachádzajúci sa v predvojnovom dome, ktorý je tiež po kompletnej citlivej rekonštrukcii.

Byt pozostáva z troch spálni, veľkej jedálne, rodinnej izby, kuchyne, kúpeľne s toaletou, samostatnej toalety, veľkého slnečného a tichého balkóna.


Byt prešiel celkovou rekonštrukciou, je kompletne klimatizovaný, samozrejmosťou je výmena elektrických rozvodov, rozvodov vody, nové okná, rekonštruované dubové parkety.



Výška stropu v byte je 3,25 m. Veľké okná zabezpečujú dostatok prirodzeného svetla a tepla. Majiteľ pri rekonštrukcií nechal citlivo zrenovovať ako pôvodné parkety, tak aj všetky pôvodné vysoké dvere so zárubňami a ostatné pôvodné prvky.



Rodinná izba a tiež prepojenie kuchyne s jedálňou zabezpečujú príjemné posedenie s rodinou a priateľmi.
Všetky izby ponúkajú dostatočný priestor, žiadna izba nie je malá. Veľký balkón ponúka priestor na oddych.

V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia znaleckého posudku, bezplatného vybavenia hypotéky a poistenia nehnuteľnosti. Kontakt:

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha140 m²
Úžitková plocha140 m²
Počet izieb4
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MM-158 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.