LUXUSNÝ ZARIADENÝ 2IB BYT SO ZÁHRADKOU A PARKOVANÍM V CENE, CUKROVÁ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Jozefa Adamca
42.29 m²
3
prízemie
2
áno
nie
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
179.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

40178x zobrazená v zozname / 1366x zobrazená detailne / 394x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť PRIUS COMPANY s.r.o. Vám exkluzívne predstavuje na predaj zariadenú novostavbu krásneho 2 izbového bytu s terasou, vlastnou záhradkou, nadštandardne veľkou pivničnou kobkou a vlastným parkovacím miestom v cene v obľúbenom projekte - Vilky Cukrová.


DISPOZÍCIA NEHNUTEĽNOSTI:



Prejdite sa cez nehnuteľnosť okamžite z pohodlia Vášho domova :
https://my.matterport.com/show/?m=xCWQnhDVTqU

Projekt Vilky Cukrová sa nachádza na novovybudovanej ulici Jozefa Adamca, v tesnej blízkosti športového areálu Slávia. Predmetný byt je výborne moderne dispozične riešený, bez zbytočných priestor zaberajúcich chodieb s efektívnym využitím podlahovej plochy bytu, disponujúci nadčasovým dizajnom a kvalitnými materiálmi, ktorými bol vybavený.

Nachádzame sa na prízemí 3 podlažného bytového domu. Podlahovú plochu bytu tvorí 42,29 m2, dopĺňa ju terasa s výmerou 7,46 m2, vlastná záhradka 27,75 m2 a murovaná pivničná kobka 6m2.

Po vstupe cez bezpečnostné protipožiarne dvere sa nachádzame v predsieni o výmere 4,95m2 s moderným šatníkovým nábytkom, pričom po ľavej strane sa nachádza vstup do priestrannej spálne. Spálňa s výmerou 14,31 m2 je zariadená kvalitnou manželskou posteľou, šatníkovou skriňou, pričom pohodlie Vašim chodidlám poskytne koberec na mieru. Spálňa je krásne presvetlená, pričom je z nej východ na terasu. Kúpeľňa je ladená do príjemných nadčasových prírodných farieb, vybavená vaňou, umývadlom so skrinkou, dizajnovou, na mieru robenou zrkadlovou skriňou po strop. Z predsiene sa otvoreným priechodom dostávame do presvetlenej vzdušnej obytnej miestnosti prepojenej s kuchynskou a jedálenskou časťou s výmerou 18,68 m2. Vďaka veľkým oknám tiahnucim sa pozdĺž celej steny je priestor krásne presvetlený počas celého dňa a dobre vetrateľný, V byte je vyhotovená predpríprava na osedenie klimatizačnej jednotky. Kuchynská linka na mieru zn. Dan kuchen disponuje indukčnou varnou doskou, elektrickou rúrou a digestorom zn. Whirlpool, vstavanou chladničkou s mrazničkou. Obytná miestnosť je vybavená kvalitnou rozkladacou sedačkou a doplňujúcim nábytkom (viď foto).

Terasa je zastrešená a budúcemu majiteľovi ponúkne dostatok miesta na pohodlné posedenie pred či po práci, prípadne grilovačku s priateľmi počas teplých letných večerov. Vlastná záhradka, ktorá je výhodou daného projektu, je oplotená zo všetkých strán pričom pred záhradkou bol vysadený živý plot, ktorý v budúcnosti pozemok oddelí zvukovo i opticky od hlavnej cesty a poskytne dostatok súkromia.

Interiér bytu tvoria bezpečnostné vstupné dvere, plastové okná s izolačným trojsklom, predprípravou na exteriérové žalúzie, kvalitné drevené podlahy zn. PARKY, odolné voči poškodeniu, v kombinácií s dlažbou, španielsky keramický obklad v kúpeľni, sanita, podlahové vykurovanie, byt sa predáva kompletne zariadený.

K bytu prislúcha vonkajšie parkovacie státie.



Mesačné prevádzkové náklady na nehnuteľnosť: 120 eur / 2 osoby + elektrina.


Vďaka výnimočnej polohe Viliek Cukrová sa udržíš vo forme každý deň a bez výhovoriek. Neďaleký športový areál Slávia je unikátnym miestom s nekonečnými možnosťami aktívneho vyžitia. A po poriadnej námahe – zaslúžený relax vo vedľajšom Aquaparku Trnava s bohatými možnosťami wellness centra. Keď potrebuješ dobiť baterky, z Viliek Cukrová to máš na skok k novovybudovanom parku s vodnou plochou Štrky. Každodenné, ale aj väčšie nákupy vybavíš tiež na pár krokov, v obchodnej zóne CITY PARK.


CENA:


Cena zahŕňa poplatky spojené s prevodom vlastníctva bytu a nenavyšuje sa o províziu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trnave na ulici Jozefa Adamca

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Jozefa Adamca v Trnave v cene 179.900,- € je o 46.165 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trnave. Rozloha je o 16 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 dvojizbových bytov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421911.., uveďte číslo ponuky ZR-77...

Pozícia realitnej ponuky

179.900,- €
Cena nehnuteľnosti 70.000,- € 279.000,- €
83.5 m²
Celková rozloha 42 m² 83.5 m²
42.29 m²
Úžitková plocha 42 m² 70 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha83.5 m²
Úžitková plocha42.29 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňavaňa
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-779297 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny