Medená:Predaj lux. 1i byt, terasa pri Redute/eng.text inside

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Medená
42 m²
6
6
1
nie
úplne prerobený
áno
áno - 2
predaj - 1-izbový byt
214.900,- € vrátane zariadenia a vybavenia bytu, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

5012x zobrazená v zozname / 343x zobrazená detailne / 343x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj elegantný penthouse v Starom meste na Medenej ulici. Byt pozostáva zo zádveria so vstavaným šatníkom, plne vybavenej kuchyne (rúra, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, práčka, digestor, umývačka riadu), veľkej klimatizovanej izby s balkónom, kúpeľne so sprchovacím kútom a benefitom su dve terasy, jedna menšia prístupná priamo z bytu s rozlohou 30m2 a druhé veľkej terasy tiež na poschodi. Z oboch terás je krásny výhľad na strechy historického centra, Bratislavský hrad, Dóm sv. Martina. V uzatvorenom dvore patriacemu k bytovému domu je možné parkovanie. Z bytu je to iba pár krokov na Hviezdoslavovo námestie, ku Redute, SND a pešej zóne Historického centra, na Dunajskú promenádu, do Eurovea a teda i Downtownu, Panorama City, blízko je tiež cez Starý Most a most SNP aj Tyršák, Sad Janka Kráľa, Aupark aj Dunajská hrádza, Byt je voľný ihneď.

Cena: 214.900,-Eur



Naše hodnotenie nehnuteľnosti: *****

For sale an exclusive penthouse studio apartment in the heart of the Old Town. The flat with 40sqm consists of entrance hall with built-in wardrobe, fully furnished and equipped kitchen (freezer and fridge, washing maschine, microwave, toaster, oven, cookingplate, digestor), one big air-conditioned room with balcony, bathroom and the benefit are two terraces, one accesible right from the apartment (30sqm)and the second one (70sqm) on the same floor, both with nice view on the rooftops of the historical center, the St. Martins Cathedral, Castle. The private yard of the house offers a parking. From the apartment its just a feew steps to Hviezdoslavovo námestie (hotel Carlton), Reduta, National Tehatre, historical center. The location offers also good access to the Downtown with Eurovea, Panorama City, Sky Park and thru Old Bridge and SNP Bridge to Janko Kráľ park Tyršák and Aupark.


Price: 214.900,-Eur



Our rating: *****

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha140 m²
Úžitková plocha42 m²
Poschodie6
Počet poschodí6
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Lódžianie
Terasaáno - 2
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové