MEŠTIANSKY DOM, SPIŠSKÉ PODHRADIE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

realitysnv.sk ponúka na predaj poschodový meštiansky, pamiatkovo chránený dom po komplexnej generálnej rekonštrukcii Budova má celkovo 15 samostatných miestností, 8 toaliet, 4 sprchy, loggiu, priestranný dufart, technickú miestnosť, v ktorej sa nachádza plynová a peletková kotolňa a veľký dvor.

-výmera pozemku: 576 m2
- zastavané plochy: 385,83 m2

plocha podlaží: pivnica: 28,36 m2, prízemie: 270,88 m2, poschodie: 263,79 m2 podkrovie: 168,57 m2, plocha podlaží spolu: 731,60 m2

Prízemie: samostatný obchod so skladovými priestormi. Sú to 3 miestnosti v celkovej rozlohe159,25m2. Miestnosti sú vykurované plynom, majú vodovodnú (studená aj teplá voda) a elektrickú prípojku. V zadnej časti dvora sa nachádza veľká, t.č. (strojovo vybavená stolárska dieľňa), ktorá má 4 miestnosti, dielenská hala (111,63m2), prípravovňa a sklad materiálu, dve šatne – mužská a ženská, toalety a sprchy. Nad dieľňami v podkroví sú dve veľké moderne vybavené kancelárie s kuchynkami a kúpeľňami, ktoré sa dajú využiť ako dve samostatné bytové jednotky, spolu s malými kuchynkami: 4 miestnosti. Zadnou bránou, je prístup zo zadnej paralelnej ulice aj s väčším nákladným vozidlom (kamiónom) Prechod do hlavnej budovy na poschodí tvorí priestranná nekrytá loggia – terasa, ktorá je využiteľná hlavne v lete ako oddychový priestor počas školení alebo pracovných prestávok. Z loggie sa dá prejsť do učební a kancelárskych priestorov v staršej budove na prvom poschodí, ktoré sú 4 a každá má samostatný vchod. Na prvom poschodí je aj mužská a dámska toaleta a kúpeľňa, veľká chodba a vstupné schodisko priamo z dufartu. V jednej z priechodných kancelárií sa dá prejsť do podkrovia, v ktorom sú dve priestranné spoločenské, multifunkčné miestnosti s dvoma hygienickými zariadeniami s chodbou a oddychovým priestorom, v celkovej rozlohe 168,57m2.

Dom je svojou polohou a dispozíciou vhodný na podnikateľské účely v regióne známom historickými pamiatkami a turizmom.

Naše služby zahŕňajú balíček - pomocou ktorého vám zabezpečíme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii nájdete nás v realitnom centre na ul. Nábrežie Hornádu 14 v Spišskej Novej Vsi, .

Podobné realitné ponuky - Zvláštne nehnuteľnosti, Levoča

Domaňovce budova na predaj, bývanie i podnikanie.
Predaj 235.500,- €
Domaňovce budova na predaj, bývanie i podnikanie.

Na predaj stavba vhodná na bývanie i podnikanie. DOM BUNGALOV- kuchyňa s obývačkou, spálňa, sociálne zariadenia, detská izba.Hala-sklad, sklad 1 a sklad 2, kotolňa, studňa.Znížená cena do 1...

Zvláštne nehnuteľnosti 4843 m2 Domaňovce
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Domaňovce budova na predaj, bývanie i podnikanie. 235.500,- € Zvláštne nehnuteľnosti 4843 m2 Domaňovce predaj