METROPOLITAN │ Luxusne zariadený 4i mezonet v historickom centre

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Gorkého
218 m²
5
5
4
áno
áno - 2
áno
áno
prenájom - 4-izbový byt
3.500,- €/mes. Energie:
400 € / mes
+400,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

36007x zobrazená v zozname / 2430x zobrazená detailne / 407x zobrazená detailne tento mesiac

METROPOLITAN I Luxusne zariadený 4i mezonet v historickom centre

Nehnuteľnosť sa nachádza na 5.poschodí komplexu Palác Motešických s výťahom, 24/7 recepciou, kamerovým systémom a bicyklovou miestnosťou. Mezonet má 3 poschodia. Na prvom poschodí sa nachádza svetlá obývačka s luxusným nábytkom a TV spojená s jedálňou a priestrannou kuchyňou s modernými spotrebičmi (chladnička/mraznička, indukčná doska, mikrovlnka, umývacka, el.rúra), kúpeľňa s WC a technická miestnosť. Dispozícia bytu na druhom poschodí sa skladá z manželskej spálne spojenej s kúpeľnou s vaňou, sprchovým kútom a WC so vstupom na terasu, detskej izby, pracovne a kúpeľne so sprchovým kútom. Na treťom podlaží sa nachádza veľká terasa. Klimatizácia sa nachádza v každej miestnosti. K bytu prislúcha interiérový výťah.


K bytu je možné prenajať si parkovacie miesto v podzemnej garáži za cenu 200€/mes. a pivničnú kobku s veľkosťou 4,5m2 za cenu 100€/mes. .

k cene nájmu sa pripočítajú náklady za energie vo výške 400€/mes.

Byt sa nachádza v lukratívnej lokalite v Starom meste. V blízkosti Hviezdoslavového námestia, historickej budovy SND, nábrežia Dunaj. Navôkol je dostatok reštaurácií, kaviarní, obchodov, potravín a služieb. Dostupnosť do centra je možná autom, MHD ale aj električkou.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Gorkého

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Gorkého v Bratislave - Staré Mesto v cene 3.500,- €/mes. je o 117 € drahší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 71 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0042194.., uveďte číslo ponuky ZR-78...

Pozícia realitnej ponuky

3.500,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 1.000,- €/mes. 5.000,- €/mes.
297 m²
Celková rozloha 93 m² 328 m²
218 m²
Úžitková plocha 86 m² 240 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha297 m²
Úžitková plocha218 m²
Poschodie5
Počet poschodí5
Počet izieb4
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Balkónáno
Terasaáno - 2
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Klimatizáciaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-783539 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny