Moderný 1,5 izbový byt, Tilgnerova ulica, Bratislava IV Karlova Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom moderný 1,5 izbový byt na ulici Tilgnerova, Bratislava IV Karlova Ves. Nachádza sa na 4/7 poschodí s výťahom. Výmera je 43 m2, je s veľkým balkónom.
STAV BYT:
Ponúkaný byt je po modernej rekonštrukcii, sú v ňom plastové okná, plávajúca podlaha, dlažba, zrekonštruovaná kúpeľňa, kuchynská linka na mieru.
Pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného WC, kúpeľne so sprchovacím kútom, obývacej izby, samostatnej kuchyne a menšej miestnosti, ktorá slúži ako šatník alebo podľa vlastného využitia ako pracovňa.
Prenajíma sa kompletne zariadený: kúpeľňa: nový nábytok a práčka. Kuchyňa: nová kuchynská linka, chladnička s mrazničkou, indukčná doska s elektrickou rúrou, barový stolík s 2 stoličkami. Obývacia izba: rozkladacia sedacia súprava, obývací nábytok s konferenčným stolíkom, vstavaná skriňa s výklopnou posteľou a úložným priestorom.
Cena nájmu 550,-€ energie, KTV a internet.
Voľný od 1.9. a je vhodný pre 2 osoby, nefajčiari.
PLATBY:
Depozit - 550,-€, nájom - 550,-€ provízia RK - 450,- €.
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

Podobné realitné ponuky