Moderný 2-izbový byt na prenájom v novostavbe na Olbrachtovej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Olbrachtova
61 m²
1
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
730,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5039x zobrazená v zozname / 237x zobrazená detailne / 23x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte štýlové bývanie v srdci mesta? Máme pre vás ideálnu ponuku! RADO Reality Vám ponúka na prenájom svetlý a kompletne zariadený 2-izbový byt o rozlohe 61m² v novostavbe polyfunkčného domu Olbrachtova na ulici I. Olbrachta. Tento byt vás očarí svojím moderným dizajnom a prvotriednym vybavením.

Byt je kompletne a dizajnovo zariadený, takže sa môžete hneď nasťahovať bez starostí. Všetko je úplne nové, pretože byt ešte nebol obývaný. Nachádza sa v tichej a atraktívnej lokalite, ideálnej pre pokojné bývanie. Jednou z výhod je priestranná logia o veľkosti 13m², kde si môžete vychutnať rannú kávu alebo večerný relax. K bytu patrí aj uzamykateľná komora, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru.

Vnútorné parkovacie státie vám zaručí pohodlné a bezpečné parkovanie. Byt je kompletne klimatizovaný, čo oceníte najmä počas horúcich letných dní, a má podlahové kúrenie, ktoré zabezpečí teplo domova po celý rok. Blízkosť MHD zaručuje výbornú dostupnosť do centra a ostatných častí mesta.

Cena nájmu s parkovacím miestom je 730+energie



Michaela Vlniešková

RADO Reality Group


Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie nájomných zmlúv.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha61 m²
Počet izieb1
Statusaktívne
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Zariadeniezariadený
Novostavbaáno