MODERNÝ 3-IZB. BYT SO ZÁHRADOU, PARKOVACÍM MIESTOM, KLIMATIZÁCIA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Bernolákovo
Ulica.: Lipová
70 m²
prízemie
3
úplne prerobený
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
950,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10277x zobrazená v zozname / 435x zobrazená detailne / 435x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom krásny 3-izbový byt so záhradou vo vyhľadávanej obci Bernolákovo na ulici Lipová. Byt je moderne a nadštandardne zariadený a pripravený k nasťahovaniu od 1.6.2024, ponúkame ho do dlhodobého prenájmu vhodný pre mladú rodinu.

Dispozične pozostáva zo vstupnej haly, obývacej miestnosti spojenou s kuchyňou a jedálenským kútom, dvoch samostatných izieb, kúpeľne s vaňou, samostatné WC a skladovej miestnosti. Obývacia časť disponuje vstupom zastrešenú terasu a záhradu, na ktorej si môžete vychutnať rannú kávu plnými dúškami. K bytu prislúcha vlastné vyhradené parkovanie. Byt sa prenajíma kompletne zariadený, k dispozícii je klimatizácia, smart TV, PS4, jedálensky stôl z masívu, plne vybavená kuchynská linka vrátane umývačky riadu, práčka, sušička, vstavané skrine, manželská posteľ, detský nábytok, štandardná posteľ, botník a pracovný kút.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Lipová ulica - Bernolákovo
* stav: novostavba
* poschodie: prízemie
* celková plocha bytu: 70 m2
* plocha záhrady: 49 m2
* kompletne zariadený
* vlastné vyhradené parkovacie miesto
* vyhľadávaná lokalita
* tiché a novo-vybudované okolie
* kompletná občianska vybavenosť

LOKALITA A OKOLIE:


Obec Bernolákovo disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádzajú sa tu škôlky, školy, stredná škola, obecný úrad, lekár, lekáreň, obchod LIDL, BILLA, Coop Jednota, pošta, zdravotné stredisko, DM drogéria, Pepco, kvetinárstva, cukrárne, reštaurácie. Na svoje si tu prídu aj rodičia malých detí, nakoľko sú v obci detské ihriská, športové krúžky. Milovníci športu majú v obci neobmedzené možnosti ako futbal, volejbal, nachádzajú sa tu dve cyklistické trasy a mnoho ďalších. Veľmi rýchla dostupnosť do Bratislavy.

POHĽAD MAKLÉRA:


Táto nehnuteľnosť je vhodná pre 4 osoby. Ocenia ju najmä rodina s deťmi výbornej občianskej vybavenosti. Byt je nadštandardne zariadený a veľkou výhodou je vlastná záhrada a parkovacie miesto.


CENA: 950,-EUR/mesiac, 150,-EUR/mesiac energie


V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov.
Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné, vratná kaucia vo výške 1.500,-EUR a provízia pre realitnú kanceláriu 950,-EUR

ID: 8182123



© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Bernolákove na ulici Lipová

Pozícia realitnej ponuky

950,- €
Cena nehnuteľnosti 700,- € 1.050,- €
70 m²
Celková rozloha 70 m² 220 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha70 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Predzáhradkaáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8182123 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.