Murovaná hata Košice - Kavečany, vl.studňa, el., sauna, altánok

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa murovanú chatu v mestskej časti Košice - Kavečany oblasť Chmelníky. K záhrade je prístup od reštaurácie Baránok. Chata je murovaná dvojpodlažná, nahádzajúca sa na 8á pozemku. V podpivničení chaty sa nachádza pivnica s regálom na uskladnenie potravín, kúpeľňa s WC a sauna. Voda je ohrievaná prietokovým el. ohrievačom. Na prízemí chaty sa nachádza denná miestnosť s kuchyňou. V kuchyni ostáva chladnička, el. sporák, mikrovlná rúra, nábytok (jedálenský stôl a stoličky, komoda na riad. V kuchyni je zásobník na teplú vodu. V podkroví sa nachádza izba na spanie s troma posteľami. V chate je krb na spríjemnenie chladných dní a večerov. Na pozemku sa nachádza drevená kôlňa na náradie, altánok s pieckou na tuhé palivo, skleník. Záhradu tvoria starostlivo upravené kríky a dreviny s ovocím, prírodné jazierko s vodopádom. Terén záhrady je mierny svah s upravenými kaskádovitými plochami. Veľmi dobrý prístup celoročne, parkovanie na pozemku. Orientácia JV/JZ celý deň slniečko.
Vážený záujemcovia, obhliadky sú možné po dohode za hygienických a bezpečnostný opatrení s rúškami na tvári a rukavicami v dôsledku pandémie na Coronw vírus. Ďakujeme, že si vážite svoje a naše zdravie.
Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte
Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: https://lpreality.sk

Podobné realitné ponuky