Na odstúpenie zariadená kaviareň v centre Košíc

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na odstúpenie kaviareň v centre mesta v blízkosti Hlavnej ulice o rozlohe 68 m2 + 10 m2 socialné zariadenia a zázemie.

Kaviareň je veľmi pekne zariadená, štýlová a útulná. Je v nej zavedená aj prevádzka Tipsport terminálu. Možnosť aj vonkajšieho sedenia pred kaviarňou.

Ponúka sa aj s kompletným zariadením a vybavením: barový pult, dvojdrez nerezový, pivný výčap, pivné chladiace zariadenie, klimatizácia 2ks, chladnička a fonotéka Liebherr, barový nábytok, výrobník ľadu, odšťavovač, kávovar San Maríno, mlynček na kávu, setup box, tuner JVC, zosilovač Yamaha, mikrovlná rúra, barové stoličky 3 ks, reproduktory 4ks, zabezpečovacie zariadenie, nerezové garniže 2ks, stropné svietidla 5ks, nástenne svietidlá 9ks, nerezový vešiak 2ks, TV LG 1ks, TV Samsung 2ks, gaučová súprava 2ks, malý stolík 2ks, kaviarenské okrúhle stolíky 5ks, kreslá 20ks, obrazy 8ks, stoly do exteriéru 2ks, stoličky vysoké do exteriéru 4ks, WIFI, Stojanové hodiny, záclony 2ks.

V priestoroch sa nachádzajú aj sociálne zariadenia, šatňa pre personál a sklad.

Prevádzka je zabehnutá a riadne sa prevádzkuje, nový záujemca môže okamžite pokračovať. V cene sú aj kompletné skladové zásoby.

Mesačný nájom je 401,44€ + energie.

Ak vás táto ponuka zaujala kontaktujte realitného makléra Ing. Branislav Čuri


Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Košice - Staré Mesto