Na predaj 1 izbový byt po rekonštrukcii s loggiou a parkovacím státím

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť RECARE - Reality Care ponúka na predaj 1 izbový byt - garsónku v Devinskej Novej Vsi na ulici Jána Jonáša s parkovacím státím na súkromnom parkovisku. Tento byt Vás poteší netradičnou dispozíciou, vkusným zariadením a veľkou loggiou.

Byt je situovaný na 2p/7p ( s výťahom) výmera bytu je 28,42m2 + 5,65 loggia = celkovo 34 m2. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, pričom bola urobená prístavba spacieho kútu, v ktorom je priestor aj na pracovný stôl. Byt sa predáva čiastočne zariadený.

Dispozícia bytu a technický stav :
byt pozostáva z predsiene, z ktorej bola vytvorená menšia kuchyňa, obývacej izby, kde bol vstavaný spací kút, kúpeľne a samostatného wc, výstup na loggiu je z obývačky. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, sú tu plastové okná, plávajúca podlaha, prístavba spacieho kútu, zmena umiestnenia kuchyne, úprava stropov a svietenia.

K bytu prislúcha 1 parkovacie státie na súkromnom parkovisku.
V mestskej časti Devínska Nová Ves je kompletná občianska vybavenosť - škola, škôlka, obchod, služby a iné... v blízkosti bytového domu sa nachádza aj - OC Bory Mall , lekáreň, škola, škôlka, detské ihriská.

Prístup k bytovému domu je mestskou hromadnou dopravou prostredníctvom viacerých spojov. Výhodou je aj dobré dopravné napojenie na D2 a diaľničný obchvat, ale aj do centra mesta.


V cene je zahrnutá:

V cene je zahrnutá: Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy.
Viac informácii Vám poskytne osobne na obhliadke Kristián Kopp, alebo na tel. č. , alebo na emaily

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Bratislava - Devínska Nová Ves

Väčšia, ihneď obývateľná garsónka priamo pri VW. Provízia v cene
Predaj 94.999,- €
Väčšia, ihneď obývateľná garsónka priamo pri VW. Provízia v cene

BOND reality ponúka na predaj byt o o výmere 28,3 m2 nachádzajúci sa na 4/8 poschodí, v bytovom dome s dvoma výťahmi na ulici Jána Jonáša.Východne orientovaná garsónka...

Garsónka 28 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves / Jána Jonáša
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Väčšia, ihneď obývateľná garsónka priamo pri VW. Provízia v cene 94.999,- € Garsónka 28 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves
Jána Jonáša
predaj