2-IZBOVÝ BYT, SENEC, NOVOSTAVBA, BALKÓN, PARKOVANIE, VÝBONÁ INVESTÍCIA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
Ulica.: Horný dvor
41 m²
predaj - 2-izbový byt
109.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2392x zobrazená v zozname / 279x zobrazená detailne / 279x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj príjemný 2-izbový byt v Senci v lokalite Horný dvor. Nehnuteľnosť je ideálna pre vlastné bývanie s dobrou susedskou komunitou, no zároveň aj ako investičná príležitosť pre nájomné bývanie.

FOTOGRAFIE NA VYŽIADANIE



Dispozične pozostáva zo vstupnej predsiene. Z chodby sa vchádza do samostatného WC, kúpeľne, samostatnej izby, obývacej izby spojenou s kuchyňou a so vstupom na balkón, na ktorom si môžete vychutnať rannú kávu. Rozloha bytu je 41 m², balkón o výmere 3 m² a parkovacie miesto.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* úžitková plocha bytu s pivnicou : 41 m²
* novostavba – kolaudácia 2018
* balkón
* zariadený a ihneď voľný
* výťah
* stav bytu: úplne nové
* parkovanie: vlastné
* mesačné náklady: 140€ mesačne pre dve osoby
* výborná poloha – logistické centrum ihneď k dispozícii

LOKALITA A OKOLIE:


Veľkou výhodou tejto nehnuteľnosti je samotná poloha, ktorá ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Mesto Senec disponuje obchodnými reťazcami BILLA, TESCO, LIDL, menšie potraviny, kostol, pošta, ZŠ, MŠ, detské ihriská, Mestské kultúrne stredisko, poliklinika, lekáreň, kaviarne, reštaurácie, banky, drogérie. Nachádza sa tu najznámejšia pešia zóna v Senci, ktorá disponuje všetkými službami, reštauráciami. V blízkosti sa nachádza autobusová stanica a vlaková stanica.

CENA NEHNUTEĽNOSTI: 109.990,-EUR



ID: 8182126

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Senci na ulici Horný dvor

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 dvojizbových bytov v Senci. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

109.990,- €
Cena nehnuteľnosti 85.500,- € 272.390,- €
41 m²
Celková rozloha 37 m² 207.51 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha41 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8182126 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.