Na predaj 3-izb. byt 68 m2, pôvodný stav, Kollárova ul., DCA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
68 m²
2
3
pôvodný
predaj - 3-izbový byt
109.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4268x zobrazená v zozname / 343x zobrazená detailne / 343x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj ponúkame 3-izbový byt s rozlohou 68 m2 na ulici Kollárova v Dubnici nad Váhom. Byt sa nachádza na 2. poschodí z 5. Je v pôvodnom stave, vhodný na kompletnú rekonštrukciu podľa vašich predstáv.

Dispozícia bytu: chodba, kuchyňa s balkónom, obývacia izba, spálňa, detská izba, samostatná toaleta a kúpeľňa. K bytu prináleží balkón a pivnica.
Jeho dispozícia je priestranná a poskytuje veľa možností na prispôsobenie podľa vašich potrieb a preferencií.

V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Základná škola, materská škola, nové detské ihriská, potraviny, Kaufland.

RADO Reality Group


Tatiana Smolková
Tel.
E-mail:

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Dubnici nad Váhom

Inzerovaný 3 izbový byt v Dubnici nad Váhom v cene 109.900,- € je o 9.648 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Dubnici nad Váhom. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Dubnici nad Váhom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 trojizbových bytov v Dubnici nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421908.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

109.900,- €
Cena nehnuteľnosti 89.900,- € 144.900,- €
68 m²
Úžitková plocha 47 m² 77 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha68 m²
Poschodie2
Počet izieb3
Vlastníctvodružstevné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónáno
Pivnicaáno
Zateplený objektnie
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2591 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny