Na predaj 3 izbový byt M.Čulena v PREŠOVE v pôvodnom stave

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
64 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 3-izbový byt
118.980,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5985x zobrazená v zozname / 630x zobrazená detailne / 387x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj v exkluzívnej lokalite Sídliska II v Prešove sa nachádza tento 3-izbový byt, čakajúci na nového majiteľa ktorý si môže prerobiť podľa svojich predstáv.

Tento byt, sa nachádza umiestnený na Marka Čulena ulici v blízkosti zdravotného strediska OAZA., ponúka skvelý potenciál pre prerábku a prispôsobenie podľa vašich predstáv. Jeho poloha v tichej časti s množstvom zelene a kompletnou občianskou vybavenosťou zabezpečí pohodlný život.

Nachádza sa na 2. poschodí s rozlohou 64 m2, ponúkajúc dostatok priestoru pre vaše potreby. Čiastočná rekonštrukcia spred 10 rokov zahŕňa výmenu plastových okien .

Dispozícia bytu pozostáva z obývacej izby, dvoch izieb, kuchyne , kúpeľne, WC, chodby a balkóna. K bytu patria aj dve pivničné kobky o veľkosti 3 m2 a spoločná kočikáreň.

Tehlový bytový dom, kde sa nachádza, je zateplený, má novú strechu a vymenené stúpačky. Jeho orientácia na východ-západ zabezpečuje príjemné osvetlenie a prúdenie vzduchu. Energetický certifikát nebol vytvorený .

V okolí nájdete všetku potrebnú občiansku vybavenosť vrátane škôl, lekární, obchodov a verejnej dopravy. Blízko je tiež OC Lidl .

Neváhajte a využite túto jedinečnú šancu na vlastníctvo tohto skvelého bytu! Kontaktujte nás e-mailom na adresu alebo telefonicky na číslo a dozviete sa viac!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Prešove

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 trojizbových bytov v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

118.980,- €
Cena nehnuteľnosti 67.000,- € 246.000,- €
64 m²
Rozloha pozemku 59 m² 94 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku64 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52776 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.