Na predaj 3 izbový byt ul. Varšavská ,sídlisko Ťahanovce,Košice1

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj veľmi pekný 3 izbový priestranný byt v OV komplet rekonštruovaný dispozične riešený na základe projektovej dokumentácie s výmerou 80m2.. Byt je slnečný a teplý, nachádza sa na 7/8 poschodí. Obývačka , ktorá je spojená s kuchyňou na chodbe a v kúpeľni sú
znížené stropy. Z kuchyne sa vychádza na loggiu . V byte sú plastové okná, plávajúce podlahy , na chodbe a v kúpeľni je dlažba.
V predsieni sa nachádza veľká vstavaná zrkadlová skriňa v šírke 230cm, vešiaková stena a botník , ktorý bol vyrobený na mieru.
Byt bude kúpou voľný od septembra 2017. Cena nehnuteľnosti je 89.500 eur. Uvedená cena je bez provízie pre realitnú kanceláriu.Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom s možnosťou poskytnutia najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít Vám zaručujeme bezpečný a bezproblémový prevod Vašej budúcej nehnuteľnosti. Pokiaľ máte o uvedenú nehnuteľnosť záujem, kontaktujte realitnú maklérku na t.č. .

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Košice I