NA PREDAJ 4-izbový byt - Čiastočná rekonštrukcia - HEMERKOVÁ - Loggia

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

B10 Vám ponúka na predaj 4 izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii na Hemerkovej ulici!

Nachádzame sa na 5 poschodí z 8 v zateplenom bytovom dome s novovymeneným výťahom. Byt má rozlohu 76m2 a ďalšie 3,5m2 má LOGGIA. K bytu prislúcha aj pivničná kobka.





Dispozícia:

Pozostáva z priestrannej chodby, v ktorej sa nachádzajú vstavané skrine, z obývacej izby, spálne, dvoch detských izieb, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. V inzeráte je priložený aj pôdorys bytu! Zo spálne je východ na zasklenú loggiu.





Rekonštrukcia:

Byt je čiastočne rekonštruovaný, výmenou prešlo bytové jadro a kuchyňa, kde bola menená elektroinštalácia, obklady, podlaha a sanita. Podlaha bola rovnako menená v obývacej izbe, spálni a na chodbe. Plastové okná boli vymenené v celom byte. Interiérové dvere boli menené v celom byte, vchodové dvere sú bezpečnostné.





Rekonštrukcia bytového domu:

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, je zateplený a vchod je bezbariérový. Rekonštrukcia taktiež zahŕňala nainštalovanie nového výťahu, výmenu strechy a bytových stúpačiek.





Lokalita:

Bytový dom sa nachádza v pokojnej časti sídliska, v ktorej nechýba plná občianska vybavenosť. V blízkosti je základná a materská škola, potraviny Lidl, zdravotné stredisko, autobusová zastávka. Z tejto lokality je rýchla MHD dostupnosť do centra mesta.





Odporúčanie makléra:

Pekný, svetlý a nadčasový byt, ktorý bude vaším novým domovom. Vynikajúca lokalita a plná občianska vybavenosť, to je 4.i. byt na Hemerkovej ulici. Vrelo odporúčam pre rodiny s deťmi, ktoré hľadajú dostupné bývanie vo výbornej lokalite.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.

ID: 117553

Cena: 167 500.00 €

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Košice - Sídlisko KVP