Na predaj : 5 izbový byt v Rezidencii Mestský Park

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

FLEGRA COMFORT REALITY ponúka na predaj : 5 izbový byt V Rezidencii Mestský Park .Byt sa nachádza na 4/4 poschodí s výťahom a logiou. Celková výmera bytu je 178,33m2, úžitková plocha je 159,89m2 a logia má 4,41m2. K bytu je možné dokúpiť parkovacie miesto v podzemnej garáži. Do garáže sa dostanete pohodlne výťahom.
Nosný systém

Garáže tvorené železobetónovým skeletom a železobetónovou obvodovou stenou. Prístup do garáži cez dvojpruhovú rampu.
Byty majú obvodové steny z tehál Porotherm 300 mm s tepelnou izoláciou a fasádnym systémom.
Vnútorné deliace steny medzi bytmi hr.250 mm a 300 mm tehla Porotherm Akustic. Stropy a schodisko sú železobetónové.

Vybavenie bytu

Steny a stropy štuková omietka ukončená hygienickým náterom. Hygienické zariadenia majú povrchovú úpravu omietka – predpríprava na montáž obkladov. Podlahy ukončené poterom bez nášľapnej vrstvy.

Vnútorné vybavenie

Elektroinštalácia ukončená zásuvkami, vypínačmi, bytový rozvádzač, elektroinštalácia bez montáže svietidiel. V kuchyni je navrhnutá indukčná doska. Vykurovanie elektrické podlahové s centrálnym zdrojom a reguláciou vykurovania v každom byte samostatne. Vodovod a kanalizácia ukončená vývodmi na zariaďovacie predmety, vodovod ukončený ventilmi. V kúpelni sú namontované podomietkové splachovače. Odvetranie priestorov kuchyne a kúpelne obsahuje prívod VZT potrubia na odvod vzduchu z digestora a priestoru kúpelne bez ventilátora.

Byt je uzatvorený protipožiarnými a bezpečnostnými dverami. Na balkóne je na podlahe uložená dlažba, zábradlie oceľové so sklenenou výplňou. Okná a celopresklenené steny exteriéru sú hliníkové s izolačným trojsklom.

Vybavenie bytového domu:

Schodisko a výťah v komunikačnom jadre od 1.PP po 4.NP , schodiskové stupne keramická dlažba a po oboch stranách schodiska madlo. Chodby a spoločné priestory komplexne ukončené , keramickou podlahou , stenami a stropmi so štukovými omietkami a náterom. Schodisko so zábradlím obložené keramickou dlažbou. Garáž je prístupná z exteriérovej rampy zo Svätoplukovej ulice.
Podlaha garáže je betónová s náterom, taktiež steny do výšky 1,0m. V suteréne objektu sú situované aj bytové sklady Súčasťou areálu bytového domu je ihrisko , sadové úpravy a miesto na uskladnenie komunálneho odpadu.

Fasáda objektu je tvorená uceleným fasádnym systémom.

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Košice - Staré Mesto