Na predaj administratívno - výrobná budova v Rači

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj administratívno-prevádzková budova v Rači na Púchovskej ulici. Budova pozostáva zo skladovej haly a hlavnej budovy so 4 podlažiami. Celková plocha hlavnej budovy, všetkých podlaží vrátane skladu je 980 m2. K dispozícii je kompletná dokumentácia k objektu a znalecký posudok.

Skladové priestory: stavba s výmerou 256 m2, jednopodlažná prízemná hala obdĺžnikového pôdorysu so sedlovou strechou. Nosná konštrukcia je oceľová opláštená zateplovacími panelmi s obkladom profilovaným zinkovým plechom. Strop je zateplený, po stranách znížený. Podlahy sú bezprašné z liateho epoxidového betónu. Skladové priestory sú prepojené s hlavnou budovou spojovacou chodbou.

Hlavná budova: 4-podlažná stavba obdĺžnikového pôdorysu s plochou strechou. Súčasťou stavby je spojovacia chodba k skladovému objektu s technologickou miestnosťou. Stavba je založená na prehĺbených betónových základoch, pásoch a pätkách. Nosnú konštrukciu stavby tvorí ťažký železobetónový montovaný skelet opláštený stenovými panelmi. Fasáda je obložená hliníkovými lametami. Na streche je hydroizolačná vrstva z pritavených asfaltových pásov. Stropy sú železobetónové s viditeľnými trámami. Vnútorné požiarne schodisko je oceľové trojramenné bez podstupníc. V objekte je nákladný výťah (1000 kg) s 3 stanicami. Výťah má novú elektrickú rozvodňu s privolávačmi na každom poschodí. Nadrozmerný náklad je možné prepraviť pomocou otváracej železnej brány do 3 NP. Okná sú hliníkové s izolačným dvojsklom, vonkajšie dvere sú hliníkové rolovacie nové s nerozbitným okienkom na dverách. Sociálne zariadenia sú na každom poschodí s novými dlažbami, obkladmi a sanitou. Steny sú vymaľované, stropy znížené a v niektorých miestnostiach kazetové. V budove je elektrický rozvod 220/380 V. Objekt je napojený na rozvod vody a kanalizáciu. Vo všetkých priestoroch sú naťahané nové elektrické rozvody. Vykurovanie je ústredné s liatinovými radiátormi so zásobníkom teplej vody s novými rozvodmi do nových sociálnych zariadení. Klampiarske práce sú z pozinkovaného plechu a objekt je opatrený bleskozvodom. Vstup do objektu je z južnej strany. Na každom poschodí je klimatizácia. Káblový rozvod pre internet je riešený na 3NP. Budova má vlastné merače. Podlahy sú na každom podlaží nové bezprašné z liateho epoxidového betónu vystužené na prízemí oceľovými karirohožami.
Zastavaná plocha budovy je 286 m2.
1NP - hala + sklad, sociálne zariadenie. 2NP a 3NP - halové priestory + sociálne zariadenie. 4NP - vstup cez požiarne schodisko, strojovňa výťahu a hala s terasou a výhľadom na Karpaty.
Lokalita: m.č. Rača - výpadovka smer Pezinok/ Modra.
Parkovanie: možné vo vnútri objektu, v areáli/na prenájom, alebo bezplatne pred vstupom do areálu. Areál je non-stop strážený SBS službou.

Predajná cena: 365.133,- € vrátane provízie RK.

Kontakt:
Miloslav Mader



Podobné realitné ponuky - Výrobné priestory, Bratislava - Rača