Na predaj apartmán v Baltimore

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Baltimore je najväčšie mesto v štáte Maryland, dvadsiateho deviateho najľudnatejšieho mesta v krajine a dvadsiatej prvej metropolitnej oblasti. Je známy svojim prístavom, múzeami, reštauráciami a historickými centrami. Baltimore je štvrtá mestská oblasť krajiny pre prilákanie pracovných síl.
Mesto má jednu z najstabilnejších ekonomík v krajine, s priemerným príjmom domácností vo výške 70 000 dolárov ročne, pričom sa umiestňuje na 4. mieste v Spojených štátoch.
Významná časť nehnuteľností, ktoré spoločnosť Opisas vybrala v tomto meste Baltimore, sa nachádza v oblastiach, kde sa predpovedajú projekty mestského a komerčného rozvoja, čo robí nehnuteľnosť obzvlášť atraktívnou pre ročný výnos a dlhodobé precenenie.
Významná časť nájomníkov vybraných spoločnosťou Opisas dodržiava vládny program podľa kapitoly 8, ktorý podporuje nájomníkov, často vojnových veteránov, aby im vznikli náklady na nájomné v súkromných budovách mimo verejného bývania. Toto je dodatočná záruka dlhodobej solventnosti nájomcov.
RealtyTrac (jedna z popredných on-line realitných platforiem v Spojených štátoch) odhalila, že Baltimore je prvý trh v Spojených štátoch amerických pre návrat príjmov z prenájmu majetku.

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:
https://lpreality.sk

Rozmýšľate nad výstavbou rodinného domu? Zabezpečíme Vám kompletný servis a výstavbu rodinného domu na kľúč. Vyberte si zo širokej ponuky projektov. Ak ste si náhodou z ponuky nevybrali, nevadí postavíme Vám dom podľa Vašich predstáv. Viac na:
https://lpreality.sk/rodinne-domy/

Podobné realitné ponuky