NA PREDAJ ČAROVNÝ 3-POSCHODOVÝ MEZONET PRI KULTURPARKU

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Petersen Realintý servis Vám so súhlasom majiteľa na predaj ponúka nadštandardný 3-poschodový mezonet s dvomi terasami s celkovou úžitkovou plochou 140m2, plus DVOJGARÁŽ-43m2 a pivničné priestory. Tento veľkolepý 5-izbový mezonet je situovaný v tichom prostredí Brezovej ulice v blízkosti centra mesta. Byt je orientovaný na východnú a západnú stranu, čo vytvára slnečnú a teplnú atmosféru. Dominantou ponúkanej nehnuteľnosti sú ručne vyrobené interiérové prvky, detaily a dekorácie z dreva.
Vstupná chodba Vás privedie do rozľahlej obývacej miestnosti, v ktorej dominuje funkčný krb a útulný priestor pre rodinné stolovanie. Atmosféru tejto miestnosti dotvára terasa stvorená pre Váš oddych a relax. Dizajnovo navrhnutá kuchyňa, určená pre milovníkov varenia, Vám ponúka množstvo uložného priestoru pre dokonalý kulinársky zážitok. Ku kuchyni prislúcha samostatná špajza. Na tomto poschodí je k dispozicií hosťovská tolaleta. Špiralovým schodiskom sa dostanete na 2.poschodie mezonetu, kde sa nachádza: slnečná spálňa s francúzskym oknom, detská izba a pracovňa so slnečnou terasou. Vkusne zariadená a priestranná kúpeľňa s vaňou aj sprchovým kútom, dvomi umývadlami a dostatkom uložného priestoru je najdominantnejším prvokm tohto poschodia. Schodiskom z pracovne sa dostávame do podkrovnej izby, ktorá Vám ponúka množstvo úložného priestoru vbudovaného v stenách izby.
Bonusmi tohto mezonetu sú elekticky ovladateľné rolety, elektrické podlahové kúrenie v obývačke, kuchyni a kúpeľni so samostatnou reguláciou pomocou termostatov a kompletne nová škrídlova strecha. K bytu prislúcha dvojgaráž s elektrickou bránou (možnosťou tretieho parkovacieho miesta pred garážou), murovaná pivnica a dve malé drevárky.

Cena nehnuteľnosti je 570.000,-€ vrátane provízie a kompletného právneho servisu.
Stante sa majiteľmi tohto jedinečného bývania. V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať, radi Vám danú nehnuteľnosť ukážeme a pomôžeme Vám pri správnom rozhodnutí.
©️ Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Petersen Realitný Servis.

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Košice - Juh