NA PREDAJ !!! DOM NA PODNIKANIE,VEĽKÉ CHLIEVANY - BÁNOVCE NAD BEBRAVOU

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Center Reality.sk - ponúka na predaj podnikateľský objekt - dom, ktorý ma vnútornú plochu 20 m2 a nachádza sa vo Veľkých Chlievanoch v blízkosti okresného mesta Bánovce nad Bebravou. Budova je v osobnom vlastníctve. Momentálne slúžila na podnikanie, ako miestne pohostinstvo. Predáva sa komplet zariadená a vybavená s možnosťou ďalšieho pokračovania v prevádzkovaní pohostinstva. K pohostinstvu sa predáva aj pozemok, ktorý ma rozlohu do 500 m2 a môže slúžiť aj ako stavebná parcela na výstavbu rodinného domu.

Predávaný objekt prešiel rekonštrukciou ma novú strechu. Okná a hlavné vstupné dvere sú plastové. Podlaha dlažba. Kúrenie je gamatami na pevné palivo s možnosťou pripojenia na plyn. Vodovod verejný. Elektrická prípojka je na 230/400 V. Odpad zvedený do septiku /žumpy /.
Objekt má dva vstupy. Hlavným vstupom sa dostaneme priamo do veľkej miestnosti pohostinstva s barovým pultom odtiaľ vedie chodba do skladu a na toalety.

Druhý vchod je do dvora s východom na vydláždenú terasu. Vonku sa nachádzajú 2 terasy vybavené so sedením jedna z nich je prekrytá prístreškom. Budovu je možné využiť na rôzne účely, na prevádzku pohostinstva s možným posedením na terase, alebo na prevádzku obchodu, služieb a iné. Dedina Veľké Chlievany je rozvíjajúca sa obec v ktorej sa nachádza všetká potrebná občianska vybavenosť, výborné autobusové spojenie a do okresného mesta Bánoviec nad Bebravou sa dostaneme za pár minút.

Cena domu - objektu na podnikanie aj so stavebným pozemkom je 25 990 Eur. POZOR SUPER CENA !!!

ISTO TREBA VIDIEŤ !!! BUDOVA S MOŽNOSŤOU ĽUBOVOLNÉHO VYUŽITIA NA PODNIKANIE PRÍPADNE BÝVANIE !!!

Výhody ? ... Pozemok o rozlohe do 500 m2 , na výstavbu rodinného domu + dostupnosť inžinierskych sietí + objekt na podnikanie a to všetko za jednu cenu !!!

Možnosť kúpy domu je možné aj prostredníctvom hypotekárneho úveru a to priamo v našej kancelárií. Bližšie informácie vám rada poskytne Mária Dvončová tel. alebo




Podobné realitné ponuky