NA PREDAJ EXLUZÍVNA VILA EXLUZÍVNE LEN U NÁS

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

ProvensReal ponúka exkluzívne na predaj komplet zariadenú honosnú 2-podlažnú vilu v malebnom prostredí Devína, ktorá ponúka luxus, pohodlie a súkromie. Dookola sa nachádza les, ktorý je špecifikovaný ako chránené územie čo zabezpečuje súkromie bývania aj v budúcnosti bez možnosti výstavby v okolí.
Nachádza sa na pozemku o výmere: 904m2, zastavaná plocha a nádvoria: 476m2, úžitková plocha: 860.9m2. Súčasťou je byt o výmere: 100m2, nachádzajúci sa v zadnej časti so samostatným vchodom, ktorý ponúka možnosť ubytovania pre správcu, prípadne personál.
Vila bola postavená v roku 1993 a pred dvoma rokmi bola robená kompletná kvalitná rekonštrukcia. Zároveň boli na novo zaizolované aj všetky terasy Fatrafolom. Vila je zabezpečená proti zatekaniu vody z kopca. Celá stavba je obkolesená murovaným plotom a elektrickou bránou s elektrickým vrátnikom, ktorý umožňuje pohodlné otvorenie bránky priamo z kuchyne. Nádvorie pred garážou, ktorá ponúka možnosť parkovania troch áut, priamy vstup do domu, má podlahové vykurovanie, ktoré zabezpečuje roztápanie snehu v zime. Nádvorie a schody vedúce k domu a na priestrannú terasu sú zo žulových parapet.
1. nadzemné podlažie:
Je o výmere: 341.40m2. Nachádza sa tu veľká a svetlá obývacia izba s výstupom na terasu, kuchyňa so vstavaným spotrebičmi s komorou a so vstupom do tzv. fajčiarskej miestnosti zariadenej luxusnými koženými sedačkami a z ktorej je taktiež výstup na terasu. Z obývacej izby je vstup do pracovne s mramorovým krbom a zároveň sa vstupuje do zimnej záhrady a do bazénovej časti, v ktorej sa nachádza bazén o výmere 4.5 m x 10 m s jedným z najkvalitnejších proti prúdov. Zároveň sa tu nachádza jaccuzzi, toaleta, sprcha a výstup na ďalšiu terasu.
2.nadzemné podlažie:
Je o výmere: 194.50m2. Nachádza sa tu spálňa oproti ktorej je veľký šatník so skriňami, zrkadlami, výstupom na terasu a vstupom do kúpeľne s toaletou. Súčasťou poschodia je ďalšia veľká kúpeľňa so sprchovým kútom a s predprípravou na jaccuzzi. Zároveň sa tu nachádzajú ďalšie tri izby, ktoré slúžia ako detské izby a pracovňa. Z dvoch z nich je výstup na loggiu.
Podzemné podlažie:
Je o výmere: 325m2. Ponúka relax, športovanie, oddych a technické miestnosti.
Nachádza sa tu:
- sauna s bazénom, sprchou, toaletou, miestnosť na odpočinok a miestnosť na plachty do sauny,
- fitnes centrum s fitnes strojmi, zrkadlá, baletná sála, šatňa pre telocvičňu,
- práčovňa,
- úpravovňa bazénovej vody
- sklad
- sklad náradia
- garáž
Vila je komplet klimatizovaná, vykurovanie je riešené podlahovým kúrením. Elektrina je riešená aj na základe solárnych panelov, ktoré vyrobia za deň cca 70 kw h.

Ďalšie a podrobnejšie informácie ako aj cenu, v prípade záujmu Vám rada poskytnem: Zuzana Karpišová, tel.: , mail: www.provensreal.sk

Podobné realitné ponuky