Na predaj mezonetový byt, ulica Hrnčiarska,Košice-Staré Mesto

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REZERVOVANÝ. Na predaj 3 izbový exkluzívny mezonetový byt v historickej časti Starého mesta (vo vchode len 4 byty) na Hrnčiarskej (Kováčskej) ulici, OV, o výmere 112 m2, s veľkou terasou o výmere 18 m2, nachádza sa na 2. poschodí, bez výťahu, kompletná rekonštrukcia, drevené eurookná, plávajúce podlahy v izbách, v 2 kúpeľniach dlažba, v jednej vaňa spoločne s WC, kuchynská linka vyrobená na mieru, vstavané spotrebiče (umývačka riadu, elektrická varná doska, elektrická rúra a digestor, chladnička), kúrenie a ohrev vody
plynovým kotlom, orientácia bytu na východ, k bytu prináleží parkovacie miesto (s automatickou zábranou na diaľkové ovládanie)
v uzavretom dvore. Byt je voľný ihneď, bez tiarch.Cena 179000 EUR. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. .

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Košice I