REZERVOVANÉ! moderný rodinný dom v krásnom prostredí, Zliechov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Zliechov
110 m²
395 m²
1
4
úplne prerobený
áno
predaj - Rodinný dom
189.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

23598x zobrazená v zozname / 1970x zobrazená detailne / 366x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka moderný rodinný dom v obci Zliechov. Tento rodinný dom prešiel komplexnou rekonštrukciou a bol postavený so zvláštnym dôrazom na kvalite prevedenia a komfortu. Steny s hrúbkou približne 40 cm a 12 cm polystyrénovým zateplením zabezpečujú optimálnu tepelnú stabilitu. Strecha je izolovaná špeciálnou striekanou izoláciou hrúbky 25 cm, čím sa zabezpečuje účinná ochrana pred poveternostnými vplyvmi. Na prízemí sa nachádza elektrické podlahové kúrenie s inteligentnými termostatmi v každej miestnosti. To znamená, že môžete jednoducho regulovať teplotu podľa svojich potrieb, buď ručne alebo na diaľku pomocou mobilnej aplikácie. Na poschodí sú inovatívne infrapanely s možnosťou individuálnej regulácie teploty v každej miestnosti. Na kúrenie sa dá využívať aj drevo v krbe, čo vytvorí útulnú atmosféru a príjemné teplo.

Pri rekonštrukcii boli použité len kvalitné a nadčasové materiály, čo zabezpečuje dlhodobú hodnotu a estetickú príťažlivosť tohto domu. Dipozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, kde sa nachádza samostatná toaleta, kúpeľňa, ktorá je vybavená vírivou vaňou, jedna spálňa a otvorený obývací priestor. Vysoké stropy, prepojenie s jedálenským priestorom, kuchyňou a taktiež krb vytvárajú v obývacom priestore úžasnú a pohodovú atmosféru, ideálnu na relaxáciu a spoločenské stretnutia.
Kuchynská linka je vyrobená na mieru a je vybavená umývačkou riadu, chladničkou s mrazničkou, trúbou a indukčnou varnou doskou. Na poschodí sa nachádza galéria s prekrásnym výhľadom na okolitú prírodu, dve samostatné spálne, kde rodičovská spálňa disponuje vlastnou kúpeľňou, čo zabezpečuje súkromie a komfort pre majiteľov.

K tomuto rodinnému domu patria aj parkovacie miesta priamo pred domom, čo zabezpečuje pohodlné parkovanie. Na pozemku nájdete ohnisko, kde môžete tráviť večery pri opekaní a vytváraní nezabudnuteľných chvíľ s priateľmi a rodinou. Pozemok je blízko prírodného potoka a dominuje na ňom krásny orechovník, ktorý v lete poskytuje príjemný tieň.

Tento rodinný dom je pripravený na to, aby ste si užili všetky výhody moderného bývania v nádhernom prírodnom prostredí Zliechova. Okolie Zliechova ponúka bohatú škálu možností pre aktívny život a zábavu (Čičmany, Strážov a Strážovské vodopády, Homôlka s lyžiarskym vlekom), čím vám umožňuje vychutnať si prírodu a zároveň byť dobre pripojený k občianskej vybavenosti: obchody, škola, škôlka, pohostinstvo, reštaurácia a farma s reštauráciou a kostol.

Rodinný dom je možné využiť aj na prenájom. Aktuálne sa dom takto využíva a je obsadený každý víkend na mesiac dopredu za cenu 400,- eur (víkend). Čiže mesačne je tržba z víkendov 1600,- eur. Túto informáciu o obsadenosti je možné overiť na www.hauzi.sk.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Zliechove

Inzerovaný rodinný dom v Zliechove v cene 189.000,- € je o 3.780 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Zliechove. Rozloha je o 3 metre väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Zliechove.

Pozícia realitnej ponuky

189.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 439.000,- €
395 m²
Rozloha pozemku 120 m² 3165 m²
82 m²
Zastavaná plocha 42 m² 250 m²
110 m²
Celková rozloha 42 m² 1980 m²
110 m²
Úžitková plocha 42 m² 450 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku395 m²
Zastavaná plocha82 m²
Celková rozloha110 m²
Úžitková plocha110 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2263 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny