Na predaj rodinný dom v krásnom prostredí - Medové Lúky, NDCA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Nová Dubnica
Ulica.: Jabloňová
92 m²
475 m²
1
4
holopriestor
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
280.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

38663x zobrazená v zozname / 1630x zobrazená detailne / 317x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám predstavuje exkluzívnu novostavbu rodinného domu v meste Nová Dubnica. Tento krásny 4 izbový bungalov sa nachádza v kľudnej časti novovybudovanej lokality rodinných domov Medové Lúky. Dom je situovaný na pozemku s rozlohou 468 m2 a je obklopený prírodou a lesom, čo vytvára ideálne prostredie pre relaxáciu a oddych.

Zastavaná plocha domu je 168 m2, podlahová plocha domu je 92 m2, rozloha zastrešenej terasy je 17 m2 a parístrešok pre dve autá má rozlohu 30 m2. Dom bol skonštruovaný so zameraním na kvalitu a pohodlie. Dispozične dom pozostáva z veľkorysej obývacej izby, ktorá je spojená s jedálňou a kuchyňou, troch samostatných izieb, modernej kúpeľne, technickej miestnosti a zastrešenej terasy. Na bočnej strane domu sa nachádza kryté parkovacie státie pre dve autá, ktoré je možné v budúcnosti jednoducho upraviť na garáž.

Technické parametre domu: stavebný materiál - porfix, ktorý zaisťuje stabilitu a tepelnú izoláciu. Okná od slovenského výrobcu sú vybavené 3-sklom a vonkajšími žalúziami s elektrickým ovládaním, čo zaručuje maximálnu súkromie a reguláciu svetelných podmienok vo vnútri domu. Strecha s plechovou krytinou je nielen esteticky príjemná, ale aj odolná voči poveternostným vplyvom. Dom je zateplený polystyrénom hrúbky 15 cm. Vykurovanie je riešené podlahovými rozvodmi a plynovým kotlom. Kúrenie tiež doplňuje skladaný komín s možnosťou napojenia krbových kachiel alebo krbu. Dom je napojený na obecnú kanalizáciu, vodovod, elektrickú energiu a plyn.

Dom je pripravený na bývanie. V cene je na mieru robená rohová kuchynská linka s umývačkou riadov, rohový gauč, na mieru robená skriňa v spálni, manželská posteľ, kvalitná plávajúca podlaha, všetky lišty a prechodky, rozvody sietí, základné osvetlenie vnútra a vonok domu, dvere a zárubne, komplet sanita kúpeľne, značkový sprchový kút, umývadlová skrinka a záchod, základné vymaľovanie na bielo, dlažbou obložená terasa. Taktiež vyrovnanie pozemku, upratanie pozemku a odvoz stavebných odpadov, upravenie terénu, oporný múrik zo zadnej a bočnej strany pozemku, betonáž plochy prístrešku, chodník a schody ku dverám a komplet vybavenie všetkých potrebných certifikátov, revíznych správ a atestov a samotné skolaudovanie domu.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Novej Dubnici na ulici Jabloňová

Inzerovaný rodinný dom na ulici Jabloňová v Novej Dubnici v cene 280.000,- € je o 67.537 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Novej Dubnici. Rozloha je o 41 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Novej Dubnici.

Pozícia realitnej ponuky

280.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 439.000,- €
475 m²
Rozloha pozemku 120 m² 3165 m²
168 m²
Zastavaná plocha 42 m² 250 m²
92 m²
Celková rozloha 42 m² 1980 m²
92 m²
Úžitková plocha 42 m² 450 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku475 m²
Zastavaná plocha168 m²
Celková rozloha92 m²
Úžitková plocha92 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Terasaáno
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2058 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.