NA PREDAJ RD S POLYFUNKCIOU V ILAVE S VÝMEROU POZEMKU 966M2.

Prečítajte si viac o lokalite
Ilava
Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Ilava
580 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

2395x zobrazená v zozname / 233x zobrazená detailne / 233x zobrazená detailne tento mesiac

Tureality ponúka na predaj plochu nehnuteľnosti 996 M2.Rodinný dom s polyfunkčným objektom haly pred dostavbou. Zastavaná plocha je 644 metrov. Záhrady sú 322 M2.
Prípojka vody, plynu kanalizácie a NN vzdušná prípojka na dom , NN prípojka zemou na halu zvlášť, obe prípojky sú zvlášť istené. Rodinný dom je stavaný v roku 1977, pôdorys vonkajší 12,5 m x 10,6 m je podpivničený s rozvodmi kúrenia vrátane pivníc a povaly. Postavený je z pálených tehál, kde sú betónové základy. Pivnice- ktorých je 5- a sú to miestností so samostatným vchodom a schodisko do domu, plus vchod zvonka. V pivnici sú rozvody elektriny, plynu, kotolňa v ktorej je plynový kotol pre celý dom a halu. Radiátory sú v každej miestnosti aj v pivniciach. Dispozícia bývania: Nadzemné podlažie: kuchyňa, otvorený priestor cca 80 m, malá izba, chodba, vstup do kúpeľne s WC, samostatné WC, schodisko na povalu. Všetko so svetlami a podlahami. Na povale domu je rozostavaná koncepcia samostatného 3 izb. bytu, s vyvedenými rozvodmi kúrenia, výstup na terasu. Hala bola postavená z roku 2008 - Stavebné povolenie od 2008 trvá, platne ešte rok a pol, stav - je čiastočne v prevádzke. 1/3 komplet na elektroinštalácii, kúrenie radiátory, osvetlenie, dokončené povrchy podláh , 2/3 haly slúžia ako skladové priestory bez vykurovania a elektroinštalácie. Hala je osadená oknami, dverami a garážové sekčné dvere. Hala má betónový základ komplet izolovaný , steny sú pórobetónové tvárnice 400 mm, vonkajšie rozmery haly 33,8 m x 11 m. Strop haly tvoria predpäté väzníky zaliate betónovou dekou, možnosť prístavby ďalšieho plnohodnotného poschodia , v strede betónový prievlak, ktorý tvorí základ pre 2 poschodie, vypracované sú aj plány na poschodový polyfunkčný objekt prípadne byty. Na pozemku je vecné bremeno inžinierske siete- kanalizačná prípojka pre objekt haly, domu a bytovky v susedstve. Kanalizačná prípojka je nová z roku 2008. Energetický certifikát nebol predložený, pre viac informácii ma kontaktujte na t.č. , alebo na mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Ilave

Podrobné informácie

Rozloha pozemku580 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-53087 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.