Na predaj Novostavba Bungalov Košice - Krásna Na Hore III

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti ponúkame na predaj Novostavba Bungalov Košice - Krásna Na Hore II, v osobnom vlastníctve.
Ponúkame na predaj kvalitnú, nadštandardnú a dispozične zaujímavo riešenú novostavbu rodinného domu (typ-bungalov). Jedná sa o väčší 4 - izbový bungalov so zastavanou plochou 134,40 m2 (12,50x10,75). Nehnuteľnosť je postavená v novovybudovanej rezidenčnej mestskej časti Košice-Krásna na Hore II. Ideálny pozemok o rozlohe 660 m2 (21,50x30,69), ponúka krásny výhľad na Slanské vrchy a okolitú prírodu. Ponúkaná nehnuteľnosť sa predáva v štádiu uzavretej hrubej stavby, v prémiovom vyhotovení. Výborná ponuka nehnuteľnosti v rámci Košíc.
Dômyselne navrhnutý projekt domu, sa vyznačuje komfortne riešenou dispozíciou izieb a malým podielom chodieb, čo zabezpečuje maximálnu využiteľnosť obytných častí domu. Hlavnou prednosťou tohto projektu, sú veľké presklenné plochy (okná) v každej z 3 izieb, ktoré sa tiahnu pozdĺž celej zadnej časti domu a dotvárajú tak príjemný pocit vzdušnosti. Celý priestor je krásne presvetlený. Z každej z 3 priestranných izieb je možný samostatný vstup na terasu.
Bungalov pozostáva zo 4 obytných miestností. Dispozícia domu je rozdelená na dennú "aktívnu" a nočnú "relaxačnú" časť. Centrálna, denná časť je moderne prepojená s kuchyňou (súčasťou je aj komora), čo opticky ešte zväčšuje priestor a dodáva tak pocit vzdušnosti. Presklenná stena s rohovým oknom, ktorá oddeľuje obývaciu časť od vonkajšieho prostredia tento pocit ešte znásobuje. Súčasťou dennej časti je aj jedáleň, technická miestnosť a samostatná toaleta, umiestnené hneď pri vstupe. Nočnú- relaxačnú časť, tvorí rodičovská spálňa, dve detské izby, kúpeľňa s toaletou. Modernému riešeniu pomohlo aj vytvorenie praktického - samostatného šatníka v chodbovej časti domu.
Dom je postavený z kvalitných značkových materiálov " tehla Porotherm 38Ti Profi Dryfix, špičkové prémiové okná Veka AG PIXEL s patentovaným, zvukovo a tepelnoizolačným 3-sklom( 4 XGLASS® Warmatec) s montážou na pásky a opatrené zatepleným, energeticky úsporným profilom proti premŕzaniu, strešná krytina - Terran Evo Carbon, odkvapový systém KJG®, komín Schiedel ", ktoré ešte zvýrazňujú prednosti tohoto projektu a zabezpečia nielen pocit istoty a komfortu ale aj pridanú hodnotu danej nehnuteľnosti. Cieľom projektu bolo vytvoriť moderný, estetický design a dokonalý obytný priestor pre rodiny s deťmi , pričom sa dôraz kládol nielen na využiteľnosť a komfort pre každého člena obývanej nehnuteľnosti ale aj na kvalitu použitých materiálov a hlavne priaznivú cenu.
Cena nehnuteľnosti je 139990,-- Eur. Uvedená cena je s províziou pre RK. Vzhľadom k tomu, že dom je v súčasnosti vo výstavbe, môže to ovplyvniť konečnú cenu. Pokiaľ máte o uvedenú nehnuteľnosť záujem, kontaktujte realitnú maklérku Ing. Marcelu Jarolímovú na tel. č.: .

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice IV