Na predaj pekná rekreačná chata obklopená rybníkmi, Cunín - Kopčany.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

HRF REALITY vám ponúka nehnuteľnosť, do ktorej sa zamilujete na prvý pohľad. Nachádza sa v rekreačnej oblasti obklopenej rybníkmi, Kopčany – Cunín, okr. Skalica, len 45 min. od Bratislavy. Pri brehu takéhoto rybníka sa nachádza aj naša výnimočná rekreačná chata, v ktorej vám nebude chýbať nič ani na celoročné bývanie.

Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku s veľkosťou 1173 m2, z toho zastavaná plocha a nádvorie je 144 m2. Pozemok je oplotený a z jednej strany ho ohraničuje rybník.
Pozemok vám ponúka súkromie vďaka živému plotu, nachádzajú sa tu rôzne ihličnaté a listnaté stromy ako ginko, lieska, vŕby, ruže a rôzne kvety.

Vstup na pozemok je cez elektrickú bránu na diaľkové ovládanie. Parkovanie je možné priamo pri dome a to pre tri autá: pred garážou, čiastočne pod prístreškom a jedno vo vnútri. Garáž je súčasťou domu prístupná zvonku.
Samotná nehnuteľnosť je zateplená, postavená z tehál a má dve podlažia prepojené galériou s výhľadom na rybník. Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovým kútom a WC. Obývacia časť je prepojená s kuchynskou časťou, ktorú dotvára a zútulňuje krásny krb a veľké presklené okná, cez ktoré sa dostanete na záhradu. Kuchynská linka je na mieru v tvare U, so zabudovanými spotrebičmi (indukčná varná doska, el. rúra, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou), dávkovač pitnej vody. Masívnym schodiskom sa dostanete do galérie, z ktorej je vstup na balkón, kde vás očarí výhľad na záhradu a rybník. Dve samostatné izby sú dostatočne priestranné pre manželské postele. Nad izbami je podkrovný úložný priestor, ktorý sa dá dobudovať na ďalšiu izbu.
Zvonku je prístupná technická miestnosť, kde je umiestnený bojler, prívody na podlahové vykurovanie a solárne panely, práčka.
Pohodlie a oddych dotvára priestranná zastrešená terasa s dostatkom miesta na posedenie a gril, veľkou hojdačkou na záhrade a samozrejme spomínaný rybník.

Vykurovanie nehnuteľnosti je podlahové teplovodné (smart – viete si zakúriť aj pred príchodom alebo len temperovať vo vašej neprítomnosti). V chladnejších dňoch si viete dom vykúriť krbom. Na pozemku je studňa – vyčistená a vyvložkovaná. Voda je ohrievaná bojlerom. Slúži však len na umývanie, z domu ide do čističky. Celý pozemok je pod kamerovým systémom.

V blízkom okolí sa nachádza viacero rybníkov, zeleň je upravená, pravidelne kosená, parkového typu. V širšom okolí sa nachádza veľa možností ako aktívne stráviť voľný čas: žrebčín v obci Kopčany, cyklotrasa cez lávku na Moravu, Holíčsky zámok a okolie, veterný mlyn v Holíči, Adamovské jazerá, Zlatnícka dolina.

Pozrite si našu virtuálnu obhliadku a presvedčte sa sami, že je to láska na prvý pohľad: https://my.matterport.com/show/?m=vmVmV6YVhWy
Cena nehnuteľnosti na vyžiadanie u makléra. Zahŕňa, zariadenie okrem osobných vecí a dekorácií, upresnenie na obhliadke.

V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti:
-vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom
-uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností,
-bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu.
-odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií
-právne poradenstvo
Pre viac informácií o nehnuteľnosti alebo zabezpečenia obhliadky nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach , alebo v našej kancelárii na ulici Kopčanská 69 v Holíči.

Podobné realitné ponuky

Na predaj chatka so záhradou v Holíči.
Predaj 45.000,- €
Na predaj chatka so záhradou v Holíči.

HRF REALITY vám ponúka na predaj chatku so záhradou, v záhradkárskej osade, v Holíči. Zastavaná plocha a nádvorie je 23 m2, záhrada 369 m2Pozemok je vysporiadaný !Chatka je murovaná, dvojpodlažná...

Chata 23 m2 Holíč
Útulná chata s udržiavanou záhradou, altánkom a klenbenou pivnicou
Predaj 75.000,- €
Útulná chata s udržiavanou záhradou, altánkom a klenbenou pivnicou

Ponúkame na predaj útulnú záhradnú chatu, ktorá sa nachádza priamo v meste Holíč, časť Betlehém. Záhradná chata je jednopodlažná, samostatne stojaca, murovaná a sčasti obložená drevom. Dispozične pozostáva zo vstupnej...

Chata 44 m2 Holíč
Na predaj vinohradnícky dom s vinohradom a ovocným sadom  v Prietržke
Predaj 57.000,- €
Na predaj vinohradnícky dom s vinohradom a ovocným sadom v Prietržke

Ponúkame na predaj vinohradnícky dom s vinohradom a ovocným sadom, ktorý sa nachádza vo vinohradníckej oblasti obce Prietržka. Dom je murovaný, samostatne stojaci, vyprataný a kúpou voľný. Celková plocha pozemku...

Chata 60 m2 Prietržka
Skalická koliba v Zlatníckej doline
Predaj Cena v RK
Skalická koliba v Zlatníckej doline

V zastúpení ponúka RADO Reality na predaj kolibu v Zlatníckej doline.Koliba je vzdialená od mesta Skalica 7km. Pozemok je z juhovýchodu a juhozápadu ohraničený miestnou komunikáciou s asfaltovým povrchom...

Chata 651 m2 Skalica / Zlatnícka dolina
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj chatka so záhradou v Holíči. 45.000,- € Chata 23 m2 Holíč predaj
Útulná chata s udržiavanou záhradou, altánkom a klenbenou pivnicou 75.000,- € Chata 44 m2 Holíč predaj
Na predaj vinohradnícky dom s vinohradom a ovocným sadom v Prietržke 57.000,- € Chata 60 m2 Prietržka predaj
Skalická koliba v Zlatníckej doline Cena v RK Chata 651 m2 Skalica
Zlatnícka dolina
predaj