NA PREDAJ PEKNÝ 2-IZBOVÝ BYT V NOVEJ DUBNICI S VÝMEROU 53 M2 S BALKÓNO

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Nová Dubnica
53 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

16883x zobrazená v zozname / 1025x zobrazená detailne / 297x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj pekný 2-izbový byt na námestí v centre mesta Nová Dubnica s balkónom a s pivnicou. V tehlovom zateplenom bytovom dome, s prerábkou strechy a vstupných dverí s elekt. vrátnikom. Byt je s výmerou 53 M2 na 3/4 poschodí, bez výťahu. Kompletná prerábka bytu je v precíznom prevedení. Zmenila sa aj dispozícia bytu. Predelenie miestnosti na 2- izby, spálne a detskej izby. Jadro je murované s vaňou a so spoločným wc - oddelené skrátenou priečkou. Rozvody elektriky, plynu, vody a odpadovej vody sú po prerábke. Okná sú plastové so žalúziami, podlahy, laminátové, PVC- v tej istej farbe nerozpoznateľné od laminátovej a dlažba. Znížené stropy - bodové osvetlenie. Kuchyňa robená na mieru aj s kvalitnými elektrospotrebičmi a s doplnkami. V detskej izbe vstavaná skriňa. Byt sa predáva v kompletnom prevedení. Nábytok nový. odporúčam vidieť. Byt je možný k okamžitému predaju je bez zaťaženia. Občianska vybavenosť je kompletná a na pešo. Parkovanie pri bytovom dome. Energetický certifikát nebol predložený, pre viac informácii ma kontaktujte na t.č, , na mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Novej Dubnici

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Novej Dubnici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku53 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené ztehla

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52011 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.