NA PREDAJ 2-IZBOVÝ BYT V DUBNICI NAD VÁHOM S VÝMEROU 42 M2 AJ S PARKOV

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
42 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
112.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7177x zobrazená v zozname / 772x zobrazená detailne / 354x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 2-izbový byt v Dubnici nad Váhom na ulici Štúrovej v bezbariérovom bytovom dome na 2 poschodí s úžitkovou plochou bytu 47m2 s veľkým výťahom a s parkovacím státím. Byt prešiel pred nedávnom kompletnou modernou rekonštrukciou, okien, podláh, rozvodov, maľovky a stierky. Dispozícia bytu: vstupná chodba, vstup do novej kúpeľne s veľkým sprchovým kútom a so spoločným wc. Vstup do kuchyne s novou kuchynskou linkou, so vstavanými spotrebičmi, varná indukčná doska, elektrická rúra, chladnička. Obývacia miestnosť je spoločná s kuchyňou, v ktorej sú aj do výšky okná po celej jednej strane. V spálni sú dve nové okná aj s rolldorom. Byt je umožnený k bývaniu. Ak by sa chcel byt na podnikateľské účely, k dispozícii je aj dočasný nájomník. K bytu prislúcha aj parkovacie miesto pri bytovým dome. Nízke náklady na bývanie. Občianska vybavenosť je kompletná v blízkosti je škola, škôlka, Kaufland, autobusová zástavka. Energetický certifikát nebol predložený, pre viac informácii ma kontaktujte na t.č. ., alebo na mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Dubnici nad Váhom

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 dvojizbových bytov v Dubnici nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

112.000,- €
Cena nehnuteľnosti 55.000,- € 145.000,- €
42 m²
Rozloha pozemku 41 m² 69 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku42 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52613 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.