2 izbový bezbariérový byt KK (47m2 ) plus garáž, Dubnica nad Váhom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
Ulica.: Štúrova
47 m²
2
1
nie
nie
áno
predaj - 2-izbový byt
114.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

13842x zobrazená v zozname / 1637x zobrazená detailne / 291x zobrazená detailne tento mesiac

VAŠE REALITY - realitná kancelária v zastúpení majiteľa nehnuteľnosti ponúka na predaj exkluzívny byt po kompletnej rekonštrukcii. Bytový dom sa nachádza v okrajovej časti centra mesta Dubnica nad Váhom vo vyhľadávanej lokalite, na ulici Štúrová .Byt je s bezbariérovým prístupom a výťahom, nachádza sa na 2 poschodí.

Úžitková plocha bytu je 47 m2. Bytový dom disponuje veľkým výťahom a k bytu prislúcha garážové státie.. V najbližšom okolí je kompletná občianska vybavenosť. Bezproblémové parkovanie.

Lokalita: Štúrová ulica , v tesnej blízkosti školy, škôlky, Kaflaund, reštaurácie, banky..

Výhody nehnuteľnosti:



Moderná rekonštrukcia ktorá bola nedávno dokončená. S použitím kvalitných materiálov s moderným dizajnom. Zmena dispozície umožňuje praktické využitie doslova každého centimetra bytu. Dispozícia bytu: samostatná veľká kuchyňa s novou kuchynskou linkou na mieru, so vstavanými spotrebičmi - elektrická rúra a indukčná varná doska, chladnička s mrazničkou. Kuchyňa je spojená s obývacou izbou a má veľké okná po celej výške miestnosti, čím vytvára slnečný výhľad na celú šírku a výšku miestnosti. Na chodbe je vstup do novej kúpeľne spojenej s WC a štýlovou zatváracou sprchou, ktorá má veľkorysé rozmery vhodne aj pre použitie invalidného vozíka. V spálni sa vymenili dve okná s výhľadom na zeleň v okolí, zabudovali rolldorové skrine , taktiež táto izba má veľkorysú výmeru. Vchodové dvere sú bezpečnostné. V celom byte sú nové plávajúce podlahy, stierky na stenách, vymenené elektrické rozvody, internet. V tomto bytovom dome máte výhodu, že k bytu prislúcha aj samostatné garážové státie, čo umožňuje pohodlné parkovanie .Túto nehnuteľnosť ponúkame aj ako investičnú nehnuteľnosť, nakoľko aj v tejto dobe sa v nej nachádza podnájomník, ktorý má záujem bývať naďalej v predmetnej nehnuteľnosti.

K bytu prislúcha aj latková pivnica. Mesačné zálohové platby za energie a platby správcovi bytového domu sú spolu 140,- eur.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Číslo zákazky :189647

Ďalšie informácie Vám poskytneme na tel. čísle , alebo mailom:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Dubnici nad Váhom na ulici Štúrova

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 dvojizbových bytov v Dubnici nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0904.., uveďte číslo ponuky ZR-18...

Pozícia realitnej ponuky

114.000,- €
Cena nehnuteľnosti 55.000,- € 145.000,- €
47 m²
Celková rozloha 43 m² 78 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha47 m²
Poschodie2
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-189647 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny