ZĽAVA: NA PREDAJ 2-IZBOVÝ BYT S VÝMEROU 69 M2 V DUBNICI NAD VÁHOM SlÁD

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
69 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

22023x zobrazená v zozname / 1334x zobrazená detailne / 354x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj veľký 2-izbový byt v Dubnici nad Váhom na Sládkovičovej ulici v tehlovom bytovom dome, kde sú 50cm múry a zateplenie je v riešení. Strecha je hliníkovo-plechová, ktorá je repasovaná a rozvody vody plynu a stúpačky sú po prerábke. Elektrika je prerobená-medená. Byt sa nachádza na prízemí z 2 podlažného domu. Okrem okien, ktoré sú vymenené v 2010 r. je byt v pôvodnom, ale je vo veľmi udržiavanom stave. Bývanie je možné aj okamžite. Byt je bez zaťaženia. Jadro je murované, kúpeľňa s veľkým oknom a s vaňou a s oddeleným wc. Výhodou je vlastné vykurovanie a ohrev vody plynovým kotlom- radiátormi. Za domom je možnosť využitia pozemku, na letné aktivity. A k bytu prislúcha aj pivnica a pivničné spoločné priestranstvá. Parkovanie je bezproblémové, pred bytovkou. Odporúčam vidieť. Energetický certifikát nebol predložený, pre viac informácii, ma kontaktujte na t.č. , alebo na mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Dubnici nad Váhom

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 dvojizbových bytov v Dubnici nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-51...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku69 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené ztehla

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51567 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.