Na predaj pekný starší dom v obci Bohdanovce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti ponúkame na predaj pekný, z časti zrekonštruovaný starší gazdovský rodinný dom v dobrom stave v obci Bohdanovce, cca 10 km od Košíc s veľkým pozemkom. Celková výmera pozemku je 1552 m2. Pozemok má obdĺžnikovitý tvar a umožňuje výstavbu ďalšej nehnuteľnosti v zadnej časti pozemku. Na pozemku sa nachádza, garáž, podpivničená hospodárska miestnosť a studňa. Dom pozostáva z 3 samostatných izieb + kuchyňa, sanita a špajz. Dom disponuje všetkými inžinierskými sieťami + kotol na tuhé palivo. Nehnuteľnosť je okamžite obývateľná bez nutnosti akýchkoľvek okamžitých investícií. Objekt má ďalší využiteľný úložný priestor v podkroví.
Uvedená cena - 99.500 eur je bez provízie pre RK.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu.
Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť.
Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č.

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice-okolie