Na predaj polyfunkčná budova na Námestí osloboditeľov v Košiciach.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj polyfunkčná budova na Námestí osloboditeľov v centre Košíc. Budova je vhodná na podnikanie, sídlo firmy, ale aj na bývanie. Objekt je dvojpodlažný, kompletne podpivničený. Prvé nadzemné podlažie bolo rekonštruované a slúži ako predajný priestor. Ostatné časti objektu si vyžadujú kompletnú rekonštrukciu. Zastavaná plocha je 447 m2.
Budova má kamennobetónové základy, zmiešané vonkajšie murivo ( 1. nadzemné podlažie - kameň a tehla, 2. nadzemné podlažie kompletná tehla ), tehlové priečky. Pivnica aj pôvodné časti nadzemným podlaží majú klenbové stropy. Krov je v dobrom stave, eternitová krytina si vyžaduje opravu. Zadná stena budovy bola v roku 2014 kompletne omietnutá a prefarbená. Budova bola postavená v rokoch , je v zozname kultúrnych pamiatok. Nádvorie s plochou 387 m2 je využiteľné na parkovanie, je asfaltové so vzorkovaným povrchom. Všetky inžinierske siete (pitná voda, kanalizácia, zemný plyn a elektrina) sú k dispozícii.

V cene je už zahrnutá provízia RK. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím aj ďalšiu ponuku našej realitnej kancelárie , kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti a v prípade žiadostí o obhliadky kontaktujte prosím tel. čísle .

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Košice I