Na predaj rekonštruovaný rodinný dom v Košiciach na Orechovej ulici vh

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti ponúkame na predaj pekne rekonštruovaný rodinný dom v Košiciach, v blízkosti najdôležitejších dopravných tepien Košíc a v blízkosti centra mesta, cca 1000 m od Auparku, pri Sečovskej ceste, s vynikajúcim priamym prístupom aj od Prešovskej cesty. Napriek tomu lokalita domu poskytuje dostatok súkromia a ticha, takže budúci majiteľ tohto domu pozabudne na to, v akej lukratívnej lokalite, takmer v centre pulzujúceho života veľkomesta sa nachádza. Vzhľadom na lokalitu je dom využiteľný aj na podnikateľské účely. Postavený bol v 60-tych rokoch z tehál a kvádrov. Kompletná, a to veľmi vkusná a kvalitná rekonštrukcia domu prebehla v rokoch 2005 a 2006.
Jadro domu tvorí na prízemí kuchyňa spojená s obývačkou, predsieň, 3 izby, zimná záhrada. Celý dom je podpivničený, pivničné priestory disponujú toaletou, kuchynkou, nie sú vykurované ale v prípade záujmu by ich bolo možné prerobiť na obývateľný priestor a zmeniť charakter domu na dvojgeneračný. Dom má novú sedlovú strechu, celý dom je zateplený, aj strop, povala je využiteľná ako nadštandardný odkladací priestor, s možnosťou prerobenia na priestrannú podkrovnú izbu alebo ateliér. V dome je nová elektrina, voda, v celom dome v obývateľnej časti je podlahové kúrenie, kvalitná dlažba, v dome je komínový vývod na krb + 2 funkčné komíny. Podlahové kúrenie je napojené na plynový kotol, alternatívnou možnosťou je napojenie na tepelné čerpadlo typu VODA - VODA, ktoré je v súčasnosti nevyužívané, kvôli nedostatočnej výdatnosti záhradnej studne, na ktorú je napojené. Výdatnosť studne je však dostatočná napr. na bežné polievanie záhrady. Mesačné náklady na prevádzku domu predstavujú: cca 60,-- EUR za plyn, náklady na elektrinu cca 65,-- EUR a 20,-- EUR voda. Teplú vodu zabezpečuje elektrický bojler. Zastavaná plocha domu je cca 11,5m x 14m, z toho obytná plocha predstavuje cca 8,2m x 14m, Dom sa predáva čiastočne zariadený. Zánovná kuchyňa je ako nová, veľmi príjemný, vybavená: varná doska plynová, elektrická teplovzdušná rúra, všetko značky BOSH, umývačka riadu.
Na pozemku o výmere 553 m2 sa okrem domu nachádza veľmi pekná a udržiavaná záhrada, dotvárajúca idylickú atmosféru tejto nehnuteľnosti. Cena nehnuteľnosti je 189000,-- Eur. Uvedená cena je včítane provízie pre RK. V prípade vážneho záujmu je dohoda na cene možná.
Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom. V oblasti realít Vám zaručujeme bezpečný a bezproblémový prevod Vašej budúcej nehnuteľnosti.
Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č. alebo .

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice III