Na predaj rodinný dom Abovská, Barca, Košice IV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj rodinný dom na ulici Abovskej v mestskej časti Košice - Barca. Kompletne zrekonštruovaný rodinný dom s prístavbou sa nachádza na rovinatom pozemku o výmere 1318 m2. Úžitková plocha domu: 760 m2, zastavaná plocha: 447 m2. Ide o dvojpodlažný rodinný dom bez podpivničenia, so sedlovou strechou.

Na 1. nadzemnom podlaží sa nachádzajú 3 sklady, zádverie, vstupná hala, schodisko, chodby, 2 serverovne, 2 kancelárie, WC muži a ženy, spoločenská hala s kuchyňou, kotolňa, kúpeľňa, garáž.

Na 2. nadzemnom podlaží sú 3 izby, 3x WC s kúpeľňou, 4 kancelárie, obývacia hala, zasadačka, balkón, kúpeľňa, spálňa.

Dom je možné dispozične prispôsobiť potrebám budúceho vlastníka. Dom prešiel úplnou prestavbou a dostavbou v roku 2010 a slúžil ako sídlo firmy. Na vyžiadanie je možné nahliadnuť do znaleckého posudku z roku 2013. Všeobecná hodnota nehnuteľnosti bola stanovená na 379.000 EUR.

Využitie nehnuteľnosti: ako rodinný dom s priestormi vhodnými na skladovanie a kancelárie, prípadne ako sídlo menšej firmy so služobným bytom.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie realitnej kancelárie. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku spoločnosti Diamond Reality, JUDr. Evu Hubertovú na tel. č.

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice IV