Na predaj rodinný dom Fándlyho, Barca, Košice IV.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj podpivničený dvojpodlažný rodinný dom na Fándlyho ulici v mestskej časti Košice - Barca, v tichej a pokojnej lokalite. Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku o výmere 811 m2. Zastavená plocha domu 120 m2, úžitková plocha cca 280 m2. Dom bol postavený približne v roku 1986 a zrekonštruovaný tohto roku. Rekonštrukcia zahŕňa: plastové okná, plastové vchodové dvere, zárubne a interiérové dvere, nová kúpeľňa na prízemí, kúrenie vrátane radiátorov, asi dvojročný plynový kotol. Dom je zateplený.
Členenie domu: pivničné priestory: 1 veľká miestnosť vhodná ako spoločenská miestnosť, špajza, odkladací priestor pod schodmi, technická miestnosť (kotolňa a práčovňa).
1. podlažie: 2 samostatné izby, kuchyňa, kúpeľňa spoločná s toaletou, chodba.
2. podlažie: 3 izby -1 väčšia izba, zo spálne je vstup do menšej priechodnej izby, ktorá môže slúžiť ako pracovňa a pod., pôvodná kúpeľňa s toaletou, ktorej rekonštrukcia je plánovaná v tomto roku.

Dom je zabezpečený funkčným kamerovým systémom a zariadený novým nábytkom.

K domu patrí samostatná stavba - dvojgaráž a dielňa, k dispozícii montážna jama, elektrina, voda, plyn. Dom je vhodný aj na podnikateľské účely.

Na pozemku sa nachádza studňa, drevené posedenie, vonkajší bazén.

IS: verejný vodovod, kanalizácia, plyn, elektrina. Energetický certifikát k dispozícii nie je.

Viac fotografií nehnuteľnosti nájdete na stránke diamondreality.sk.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom vlastníka. Cena je uvedená vrátane provízie realitnej kancelárie. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č.

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice IV