Na predaj rodinný dom v Bodrogkeresztúr HU

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

FLEGRA COMFORT REALITY ponúka na predaj
NÁDHERNÝ RODINNÝ DOM V JEDNEJ Z NAJLEPŠÍCH ROZVOJOVÝCH ULIC BODROGKERESZTÚRA,

v Boršodsko-abovsko-zemplínskej župe, v širokej a tichej ulici v obci BORDOGKERESZTÚR, ponúkam na predaj zrekonštruovaný 135,38 m2 blok Krezúr z čistej obytnej plochy. a pokrytý dlažbou Bramac, zateplený zo všetkých strán, 4 izbový rodinný dom. Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku o výmere 1488m2 a zvláštnosťou je, že sa nachádza v lokalite SARKON.
Vchod aj dvor sú široké, auto pohodlne zaparkujete až ku garážam, kde je vytvorená pevná krytina a do domu sa dá vchádzať aj zo smeru záhrady.
Zo smeru uličného priečelia vstupujeme cez terasu do obývačky.
Dôležité je spomenúť, že obe terasy sú vybavené protišmykovou keramickou dlažbou.
Obývacia izba je pokrytá krásnou svetlou lodnou podlahou, ktorá vyžaruje teplo. Odtiaľto máme prístup prakticky do každej miestnosti na prízemí. Samostatná kuchyňa, izby, kúpeľňa a WC. Samozrejme sa odtiaľto dostaneme aj do izieb na poschodí.
Kuchyňa je orientovaná do záhrady a na dvor, je krásna nová moderná a všetky kuchynské spotrebiče, ktoré rodina dennodenne používa, sú nainštalované. Prvotriedne stroje a zariadenia v bezchybnom stave. Má moderný štýl, ktorý je typický pre celý dom.
Kúpeľňa je fantastická, svetlá, úplne nová a určite musím spomenúť aj vaňu, čo je hydromasážna vaňa s najmodernejšou technológiou "nano bubble". Samozrejmosťou je aj sprcha.
Toaleta bola navrhnutá aj samostatne, so skrytou nádržkou na vodu.
Na tomto poschodí sú dve veľké izby, jedna orientovaná do ulice a druhá do záhrady. Prvá miestnosť dostala laminátovú krytinu, druhá mala štýlovú lodnú podlahu.
V celej nehnuteľnosti, od podkrovia až po pivnicu, sú všetky rozvody vody, elektriny a kúrenia úplne nové.
Mimochodom, môžeme vykurovať dvoma typmi riešení, kotlom na zmiešané palivo alebo kotlom na plyn.
Nainštalovaná bola aj klimatizácia, ktorá v letných horúčavách príjemne ochladzuje dom... ale aj v zime poskytuje teplo.
V podkroví vznikli dve izby, obývačka a/alebo šatník, záleží akú rolu miestnosti pridelíme. Máme možnosť vytvoriť druhú kúpeľňu, ale to čaká na nového majiteľa...TREBA TO VŠAK NAVÝŠIŤ, ŽE HORNÉ PODLAŽIE TREBA UŽ LEN VYMAĽOVAŤ a myslieť na krytinu.
V izbách je všetko pripravené, HOTOVO sú elektrické rozvody, rozvody kúrenia, radiátory, montáž sadrokartónu a zateplenie pod vonkajšou strechou, chýba už len maľba a krytina. Je to vlastne kozmetika.
V celej nehnuteľnosti boli okrem vyššie uvedených miestností namontované zateplené drevené dvere a okná, kde zostali pôvodné dvojité drevené dvere a okná. Dôvodom je, že súčasní majitelia nechceli nehnuteľnosť "pretepľovať" a dvere a okná sú aj tak v dobrom stave, len ich treba natrieť.
Výhľad z izby orientovanej do záhrady je veľmi pekný na ZEMPÉNISKÉ HORY a na TOKAJI z uličného priečelia. Svetlá výška je tu normálnej veľkosti, nie nízka, pretože je vyvýšená a je to jasne viditeľné.
Odbočka do suterénu... sklad a kotolňa boli postavené pod celým objektom. Je dôležité spomenúť, že nehnuteľnosť je vyvýšená 1 m nad zemou, čím sa zabezpečí, že nepremokne ani nezatuchne.
ZAUJÍMAVOSŤ ... v tomto obytnom priestore sa môžete osprchovať, umyť a použiť WC.
Je tu umiestnený aj plynomer a plynový kotol, kotol na zmiešané palivo a sklad dreva. Môže to byť skvelá dielňa, pretože izby sú v lete chladné a v zime teplé.
Celý dom je postavený na plávajúcich betónových základoch, stabilný a staticky bezchybný. Dôležité je, že aj tu boli nainštalované uzávery studenej a teplej vody.
Garáže sú umiestnené v centrálnej časti dvora, sú napojené na elektrinu, sú navzájom nezávislé, oddelené murovanou stenou.
Záhrada je vysadená starostlivo vybranými rastlinami a je tu ešte niekoľko príjemných prekvapení.

https://www.minden3d.com/panoramak/360ingatlan/juliaingatlan/0157/tour.html

Zoznam miestností:
obývačka: 21,03 m2
kuchyňa: 10,20 m2
zadný vchod: 4,03 m2
chodba: 3,48 m²
kúpeľňa: 6,24 m²
wc: 0,70 m²
veľká izba vpredu: 21,03 m²
veľká izba vzadu: 16,56 m²
obývacia izba na poschodí: 13,81 m²
izba: 14,76
m² priestor: 19,76 m² celková plocha: 19,35 m²
kúpeľňa: 5 m²
celková plocha: 5
m² garáž 2: 28,40+17,38 m2
suterén: 87,05 m2
celková zastavaná plocha: 218,05 m2

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Tokaj