REZERVOVANÉ! Slnečný 2i byt, 56 m2, Nová Dubnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Nová Dubnica
Ulica.: Petra Jilemnického
56 m²
6
4
2
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
89.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10464x zobrazená v zozname / 1369x zobrazená detailne / 308x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS!!! RADO Reality ponúka na predaj slnečný 2 izbový byt o výmere 56 m2. K bytu prislúcha aj pivnica. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, má vymenené plastové okná a murované jadro: kúpeľňu s oddeleným WC. Je v zachovalom stave, v obývačke je nová plávajúca podlaha, v spálni sú veľmi pekné, pôvodné drevenné parkety a na chodbe je dlažba. Dispozícia bytu je dobre riešená: priestranná vstupná chodba, murované jadro (oddelené WC a kúpeľňa so sprchovým kútom), svetlá kuchyňa, veľká obývacia izba a spálňa s pekným výhľadom na kľudné okolie. Byt sa nachádza na 4. poschodí z 6, v blízkosti domu je základná škola, materská škola, futbalové ihrisko, plaváreň, zmrzlina Velice, park, reštaurácie, potraviny a aj detské ihriská.
Mesto Nová Dubnica má plnú občianskú vybavenosť, vynikajúce pre rodiny s deťmi ale aj pre podnikateľov. Všetky potrebné inštitúcie, školy, škôlky, obchody, reštaurácie, zdravotné stredisko sú v pešej vzdialenosti.

Mesačné náklady na byt sú cca 160 Eur - podľa spotreby.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Novej Dubnici na ulici Petra Jilemnického

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Petra Jilemnického v Novej Dubnici v cene 89.000,- € je o 4.739 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Novej Dubnici. Rozloha je o 6 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Novej Dubnici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Novej Dubnici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421905.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

89.000,- €
Cena nehnuteľnosti 55.000,- € 145.000,- €
56 m²
Celková rozloha 43 m² 78 m²
56 m²
Úžitková plocha 45.99 m² 73 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha56 m²
Úžitková plocha56 m²
Poschodie4
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2440 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny