Znížená cena!!! 2-Izbový byt Nová Dubnica, pivnica, výťah, "terasa"

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Nová Dubnica
Ulica.: SNP
55 m²
predaj - 2-izbový byt
99.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

23351x zobrazená v zozname / 2008x zobrazená detailne / 352x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj krásny, zrekonštruovaný 2-izbový byt nachádzajúci sa na ulici SNP v Novej Dubnici.

Byt disponuje rozlohou 55m2 + pivnica a nachádza sa v príjemnom prostredí obklopený peknou prírodou a zeleňou,detským ihriskom na ktoré je možné dostať sa priamo z obývacej miestnosti cez terasové dvere.

Dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej chodby aj so vstavanými skriňami, ďalej sa z chodby dostaneme do priestoru obývačky, spálne, kuchyne a kúpeľne s toaletou plus špajze kde sa nachádza práčka. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so spotrebičmi a jedálenský stôl. Obývačka je priestranná presvetlená s veľkým dvojoknom a spomínaným výstupom na "terasu".

Byt prešiel postupnou rekonštrukciou, pri ktorej boli menené všetky plastové okná, v kuchyni, na chodbe a v kúpeľni bola položená dlažba. Vymurovaná bola kúpeľňa s novými odpadmi, a elektroinštaláciou. Nové sú tiež bezpečnostné dvere s elektronyckým kukátkom. V obytných izbách je položená plávajúca podlaha.

K bytu prislúcha aj väčšia pivnica. Bytový dom je celý zateplený sú zrekonštruované spoločné priestory spolu so vstupmi a taktiež so schránkami.

Lokalita bytu je veľmi dobrá s kompletnou občianskou vybavenosťou. Pár metrov od bytu sa nachádzajú potraviny, základná škola, materská škola či posilňovňa.

V byte je momentálne nájomca ktorý je veľmi slušný a je možnosť s ním pokračovať alebo nie.


Bližšie informácie môžete získať u p.Mriša na tel. č. alebo prostredníctvom emailu:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Novej Dubnici na ulici SNP

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici SNP v Novej Dubnici v cene 99.000,- € je o 6.935 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Novej Dubnici. Rozloha je o 7 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Novej Dubnici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Novej Dubnici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-AR...

Pozícia realitnej ponuky

99.000,- €
Cena nehnuteľnosti 55.000,- € 145.000,- €
61.74 m²
Celková rozloha 43 m² 78 m²
55 m²
Úžitková plocha 45.99 m² 73 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha61.74 m²
Úžitková plocha55 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-28232 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny