2 izbový byt 61m2 Pod Hájom , Dubnica nad Váhom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
Ulica.: Pod Hájom
61 m²
7
5
2
úplne prerobený
áno
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK cena na výžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

4197x zobrazená v zozname / 509x zobrazená detailne / 509x zobrazená detailne tento mesiac

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj 2 izbový byt v bytovom dome na sídlisku Pod Hájom. V zateplenej 7 poschodovom bytovom dome. Samotný byt je situovaný na 5 poschodí, bytový dom má výťah (v dohadnej dobe bude vymenený za nový). Byt prešiel rekonštrukciou pred 5 rokmi, výmena plastových okien , murované jadro a samostatné W.C. jadro, oddelené W.C. ,kúpeľňa s vaňou, plávajúca podlaha. Jedná sa o byt s výmerou 61 m2, ktorý pozostáva z obývacej izby z ktorej sú pekné výhľady na okolie , veľkorysá spálňa s identickou rozlohou ako obývačka, kuchyňa s východom na balkón, priestranná chodba v ktorej je malý priestor s elektrickým osvetlením a elektrickými zásuvkami vhodný na odkladanie , dve samostatné nepriechodné izby. K bytu prislúcha aj pivnica 3m2 . Byt sa predáva čiastočne zariadený- prípadná dohoda. Táto zaujímavá nehnuteľnosť je vhodná pre mladé rodiny, poprípade ako investičný byt.

Mesačné náklady na bývanie pre dve dospelé osoby :100 e inkaso, 35e fond opráv, 35e elektrika, 35e plyn.

Bývanie v ocenia mladý rodičia s deťmi, nakoľko s a v blízkom okolí nachádza, poliklinika, lekáreň, 5 základná škola a škôlka, detské ihrisko, kaviareň, atď.

V cene je zahrnuté právne, daňové a finančné poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad vlastníckych práv do katastra nehnuteľností.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Kontakt: Mária Fursten, tel.: , mail: ID zákazky:189644

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Dubnici nad Váhom na ulici Pod Hájom

Rozloha je o 7 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Dubnici nad Váhom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 dvojizbových bytov v Dubnici nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0904.., uveďte číslo ponuky ZR-18...

Podrobné informácie

Celková rozloha61 m²
Úžitková plocha61 m²
Poschodie5
Počet poschodí7
Počet izieb2
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Klimatizácianie
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-189756 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.