2i byt Sihoť ul. gen. Goliana + parkovanie vo dvore 53m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Gen. Goliana
53 m²
zvýšené prízemie
2
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
114.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

19283x zobrazená v zozname / 1735x zobrazená detailne / 342x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-izbový byt s rozlohou 53m2 na ulici Gen. Goliana v Trenčíne na Sihoti 1. Byt je situovaný na vyvýšenom prízemí v tehlovom bytovom dome bez výťahu. K bytu prislúcha aj pivnica ( 2x3,5m) a podiel na pozemku za domom, kde je možné parkovať bez poplatku, čo je v Trenčíne obrovská výhoda. Bytový dom má nové vchodové dvere, zvončeky s elektronickým vrátnikom, je zateplený. Pod bytom sú spoločné priestory.

Dispozične byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, kuchyne, veľkej obývačky, menšej izby s veľkým oknom a kúpeľne s vaňou a toaletou. Menené sú plastové okná a byt disponuje vlastným kotlom. Novému majiteľovi dáva priestor na prerábku podľa vlastných predstáv.
Mesačné náklady na 4 osoby sú 80,- plyn, 30,- el., 85,- spoločenstvo.

V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a božský kľud. Nachádza sa tu škôlka, základná škola, obchodná akadémia, Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka, potraviny, LIDL, zastávky MHD, hokejový aj futbalový štadión, mestská plaváreň, kúpalisko a mnoho iného. Rodiny s deťmi potešia najmä viaceré detské ihriská a hrádza, ktorou sa s deťmi bezpečne dostanete ku všetkým spomínaným atrakciám.

Link na virtuálnu prehliadku:


https://my.matterport.com/models/utAfJnnnq3x?cta_origin=all_spaces_page§ion=media

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Viera Ježíková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:


Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trenčíne na ulici Gen. Goliana

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Gen. Goliana v Trenčíne v cene 114.900,- € je o 12.695 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha je o 4 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 17 dvojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421948.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

114.900,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 259.272,- €
53 m²
Celková rozloha 32 m² 98.6 m²
53 m²
Úžitková plocha 32 m² 83.6 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha53 m²
Úžitková plocha53 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2112 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny