Na predaj stavebný pozemok so stavebným povolením a projektom Malé Bie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
996 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
78.900,- €
79,22 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

5786x zobrazená v zozname / 813x zobrazená detailne / 303x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si video a vizualizáciu pozemku ++++ https://youtu.be/9Ppyg6DNBKE ++++


TUreality ponúka NA PREDAJ slnečný pozemok určený funkčným využitím na výstavbu rodinného domu v mestskej časti Malé Bielice pri Partizánskom v novovybudovanej lokalite o výmere 996 m2. IS: - vodovodná prípojka na pozemku - elektrická prípojka na pozemku, kanalizácia na pozemku. POZEMOK: Pozemok sa nachádza v centrálnej časti obce Malé Bielice, ktorá je funkčne určená na bývanie a k pozemku vedie prístupová asfaltová cesta. Rozmery pozemku 24 m x 41 m. V danej lokalite je v platnosti územný plán pre domovú zástavbu. OKOLIE: Obec Malé Bielice je kľudnou, okrajovou štvrťou mesta Partizánske, ktoré je vzdialené len 3km ( 6min ) autom. V okresnom meste nájdete kompletnú občiansku vybavenosť je križovatkou cestnej a železničnej dopravy medzi mestami Trenčín, Topoľčany a Prievidza.

NÁŠ NÁZOR: Vybudujte si svoj vysnívaný rodinný dom na tomto slnečnom pozemku a začnite žiť život, aký ste si vždy predstavovali, ako bonus k pozemku dostanete platné stavebné povolenie a projekt. Pozemok je vhodný aj na výstavbu moderného DVOJDOMU. V prípade záujmu Vám náš finančný špecialista sprostredkuje bezplatne HÚ šitý na mieru podľa Vášho výberu. Kontakt:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Partizánskom

Rozloha pozemku na bývanie 996 m2 je o 39 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Partizánskom.

Pozícia realitnej ponuky

78.900,- €
Cena nehnuteľnosti 13.000,- € 139.000,- €
996 m²
Rozloha pozemku 487 m² 2778 m²

Kontaktujte

Jozef Butin

Jozef Butin

+421413.. zobraziť +421 413 217 800

TUreality s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TUreality s.r.o.

Hálkova 2761/33, Žilina 010 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku996 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51325 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.